SPELTIPS Allsvenskan 6/11 – Malmö vs Hammarby

Malmö vet hur man spelar fotboll

LIGA: Allsvenskan
MATCH: Malmö FF vs. Hammarby IF
PLATS: Swedbank Stadion
DATUM: Söndag 6/11
TID: 15.00

För någon vecka sedan kröntes Malmö återigen till svenska mästare, och det är ett kapabelt lag från en klubb med fantastisk fotbolls-historia. Laget har blivit svenska mästare hela 22 gånger inklusive årets titel, varav hela fem gånger under 2000-talet.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Malmö är redan klara mästare och denna match är därför inte lika betydelsefull som den annars hade kunnat vara. För Hammarby är matchen dock betydelsefull eftersom en seger kan innebära att laget kan eskalera från sin tiondeplats i tabellen.

Malmö spelar hemma i denna match, den sista för säsongen, de har dock haft det svårt under de tre senaste matcherna med två förluster och en endast en seger och laget vill nu säkerligen visa att deras mästartitel inte var en slump. Malmö har chansen att visa upp sig från sin bästa sida inför hemmapubliken och ta revansch för den nesliga och fullkomligt otippade bortaförlusten mot Gefle i förra omgången.

Hammarby har i årets liga färdats fram över berg och genom djupa dalar. Som bäst har laget innehaft en femteplats och som sämst en otrevlig 14:e plats. Nu ligger man på en tiondeplats i ligan vilket säkerligen inte är vad klubben hade hoppats på innan säsongen. Hammarby har definitivt inte haft ett särskilt roligt år, och inte heller några roliga sista omgångar, eftersom man på de tre senaste matcherna har åkt på två förluster och endast fått ett oavgjort resultat. Hammarby hoppas givetvis få med sig poäng i bortamatchen mot Malmö, men med trevande form och mot mästarlaget blir detta svårt.

See also  SPELTIPS Champions League 13/9 - Man City vs Borussia Monchengladbach

 

Lagen har mötts 19 gånger i Allsvenskan sedan 2002. Malmö har stått som segrare 7 gånger, Hammarby har vunnit 7 drabbningar och 5  möten har slutat oavgjorda. 

Tips

Vi har tittat noga på följande aspekter i denna match som erbjuder bra spelvärde:

  • Hemmalaget för seger
  • Pengarna tillbaka vid oavgjort

Malmö gör en fin avslutning

Hemmalaget Malmö är redan svenska mästare, men vill säkert göra en finfin avslutning på säsongen och dessutom visa upp sig för hemmapubliken en sista gång. Hammarby kommer att få det svettigt i denna match och oddset är inte högt på att skåningarna tar sin sista seger för året i denna batalj på Swedbank stadion.

Speltips:  Malmö för seger ger 1.55 hos 888Sport.

"Klassisk spelgigant"

GRATIS SPEL

1000:- KR

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Hammarby kan skrälla

För dig som gillar fina odds kan det finnas alternativ till en Malmö-seger, laget spelar visserligen hemma, men de är dock redan mästare och har kanske inte så mycket att spela för, Hammarby vill å andra sidan vinna till varje pris för att ha möjlighet att klättra i tabellen. Kanske kan den viljan räcka till seger. Det fina med spel är att det alltid finns trevliga alternativ och en satsning på en Hammarbyseger med pengarna tillbaka vid oavgjort kan mycket väl vara ett gott alternativ till en satsning på en Malmöseger.

Speltips: Hammarby för seger med pengarna tillbaka vid oavgjort resultat ger 2.45 hos NordicBet

"Skandinavisk spelsajt"

GRATIS SPEL

3000 Kr

Comments are closed.