SPELTIPS Allsvenskan 24/10 – Göteborg vs AIK

AIK gör Allsvenskan spännande

LIGA: Allsvenskan
MATCH: IFK Göteborg vs. AIK
PLATS: Gamla Ullevi
DATUM: Måndag 24/10
TID: 19.00

AIK har varit en frisk fläkt i Allsvenskan under 2016. Laget har gjort ett fint jobb och går verkligen i rätt riktning. Sedan omkring den tionde omgången då laget hade en fjärde-femteplats har de långsamt arbetat sig uppåt. Nu innehar klubben en andraplats och har verkligen fått smak på succé och kanske kan det även bli en dundersuccé, men då räcker det inte med att de spelar på topp. Förstaplacerade Malmö måste tappa sin form också.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Göteborg har haft en stabil säsong. Laget har dock aldrig varit riktigt nära en topplacering, utan har under hela säsongen befunnit sig precis därunder, med placeringar mellan plats tre och fem. Göteborg kan sägas ha tappat lite i slutskedet av säsongen. Laget har dels tappat kontakten med tättrion, och hotas även av Örebro bakifrån som nu har siktet inställt på Göteborgs fjärdeplats. Blåvitt behöver vinna minst tre av sina fyra sista ligamatcher för att vara säker på att behålla fjärdeplatsen, förutsätt då att Örebro även vinner sina sista matcher. Många tippar Göteborg som vinnare hemma mot AIK. Men var aktsam.

See also  SPELTIPS - Premier League 2/10 Tottenham Hotspur vs Machester City

AIK gör Allsvenskan spännande, och de styr ligan med järnhand just nu, Malmö är en värdig motståndare, men vi vågar sticka ut hakan och påstå att AIK är ligans starkaste lag i nuläget. Med fyra omgångar kvar ser det ut som om AIK:s form kan räcka hur långt som helst. Det mesta beror dock på Malmö. Kan de hålla ut? AIK har vunnit fem av sina sju senaste matcher och har två oavgjorda resultat som enda missräkningar. Matchen borta mot Göteborg lovar att blir intressant, troligen den mest intressanta matchen under omgången, det blir sannolikt också en spännande match, och det är inte heller osannolikt att den blir välspelad.

Lagen har mötts i Allsvenskan 43 gånger sedan 1994. Göteborg har stått som segrare i 17 matcher, AIK i lika många drabbningar och nio möten har slutat oavgjorda.

Tips

Vi har tittat noga på följande aspekter i denna match som erbjuder bra spelvärde:

  • Matchresultat
  • Båda lagen gör mål

AIK är ingen pushover

Vad skall vi egentligen tro om Allsvenskan med fyra omgångar kvar? Malmö går mot ligaseger, men AIK kan fortfarande stoppa dem. Och vi som vet hur saker kan ändra sig vi vet att det inte är slut förrän den tjocka damen sjunger. Det är så de säger i USA, vad de än menar med det. Oavsett vad de menar, så betyder det att ingenting är slut förrän det är över. AIK är sju poäng efter men tycks just nu vinna mot allt och alla; hemma mot AIK med 6-0, check. Borta mot Göteborg med …., check? AIK är underdog inför matchen mot Blåvitt, enligt oddsen, men sanna våra ord, AIK är ingen pushover.

See also  SPELTIPS Allsvenskan 22/10 - Malmö vs Östersund

Speltips: AIK för seger ger 2.85 hos 888Sport.

"Klassisk spelgigant"

GRATIS SPEL

1000:- KR

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Göteborg får skämmas

Att Blåvitt förlorar hemma utan att göra ett enda mål? Är det ens möjligt? Ja, säger vi. Det är det. AIK är inte bara starka framåt, de håller även tätt bakåt, och laget har bara släppt in två mål på sina senaste fem matcher, dessa kom för ett par omgångar sedan i 2-2 matchen mot Elfsborg. Det är denna totalfotboll som gör AIK så spännande just nu, och som även gör Allsvenskan spännande! Vi tror att AIK håller tätt även i denna match. Göteborg får skämmas och AIK kommer kanske närmare sitt SM-guld.

Speltips: Båda lagen gör mål: Nej, ger 2.16 hos NordicBet

"Skandinavisk spelsajt"

GRATIS SPEL

3000 Kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Comments are closed.