SPELTIPS Allsvenskan 6/11 – AIK vs Kalmar

Ibland smakar silver riktigt fint

LIGA: Allsvenskan
MATCH: AIK vs. Kalmar FF
PLATS: Friends Arena
DATUM: Söndag 6/11
TID: 15.00

Det var en gång ett Stockholmslag. Ett lag som förväntades ligga i toppen av Allsvenskan, men som började säsongen ack så taffligt. Det tog AIK hela åtta omgångar innan man etablerade sig i tabellens övre halva. Sedan dess har laget långsamt klättrat upp mot den andraplats som man nu innehar, men endast tack vare bättre målskillnad gentemot rivalen Norrköping.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Inför denna match vill AIK givetvis vinna för att vara säkra på att slutligen knipa andraplatsen. Kalmar har inte haft ett dåligt år. De ligger på en sjätteplats, något bättre än vad experterna förväntade sig inför året. Laget kan eventuellt ta någon placering ytterligare vid seger mot AIK.

AIK fick chansen att spela hemma i denna match, den absolut sista för säsongen. En match som är ointressant avseende guldstriden eftersom Malmö redan har avgjort den, för striden om silvret är det dock inte oavgjort och AIK behöver vinna för att vara säkra på att ta hem det. Inför matchen ser det relativt positivt ut för killarna från Solna, de innehar en hygglig form och har under sina senaste fem matcher vunnit tre, fått ett oavgjort resultat och har förlorat en drabbning. AIK spelar dessutom hemma och totalt sett bådar det för ett gott resultat på söndag.

See also  SPELTIPS Serie A 20/8-2016 Juventus vs Fiorentina

Kalmar spelar som sagt borta, men är också de i hygglig form och förväntas kriga rejält på Friends Arena. Laget har vunnit tre av sina fem senaste matcher och är placerade på en fin sjätteplats med chans på en femteplats. Fler lag jagar dock nära bakom och man kan även tappa placeringar vid förlust mot AIK. Kalmar började säsongen riktigt uselt, men har långsamt kämpat sig uppåt i tabellen från placeringar i absoluta botten i början av säsongen till nu då laget är klart placerat på tabellens övre halva.

Lagen har mötts 27 gånger i Allsvenskan sedan 1999. AIK har stått som segrare 11 gånger, Kalmar har vunnit 7 drabbningar och 9 möten har slutat oavgjorda. 

Tips

Vi har tittat noga på följande aspekter i denna match som erbjuder bra spelvärde:

  • Hemmalaget för seger
  • Totalt antal mål över/under 2,5

Solnapojkarna mot seger

Hemmalaget har en stor fördel i och med att de spelar sin sista match på den fantastiska stadion Friends Arena. Att få ha en av Sveriges finaste arenor som hemmaarena måste naturligtvis lyfta laget och matchen mot Kalmar FF är inget undantag. AIK har haft lite sämre form på slutet men med 3 segrar på de fem senaste matcherna och med endast en förlust är oddset i lagets favör.

Speltips:  AIK för seger ger 1.65 hos 888Sport

"Klassisk spelgigant"

GRATIS SPEL

1000:- KR

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Statistiken talar sitt tydliga språk

Lagen har under sina senaste matcher inte gjort särskilt många mål. Varför kan man fråga sig. Vi har inget bra svar på den frågan, vi poängterar endast att det är så. AIK har gjort mindre än ett mål per match under sina senaste tre matcher och Kalmar har gjort färre än två mål per match under samma tid. Det här är naturligtvis ingen garanti för att det blir få mål i matchen, men med gott odds och viss sannolikhet kan det ändå vara ett bra spel.

See also  SPELTIPS SHL 21/9 - Malmö Redhawks vs Karlskrona

Speltips: Totalt antal mål under 2,5 ger 2.50 hos Bet365

"Störst på Livestream"

GRATIS SPEL

x kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Comments are closed.