EM Tips 2016 – Portugal – Wales 6/7 “Kan Wales fortsätta drömmen?”

Kan Wales fortsätta drömmen

Den första semifinalen I EM 2016 kommer att spelas mellan europamästarna från 2004 och första gångs semifinalisten Wales.

Portugal har lyckats ta sig till semifinalen utan att vinna en enda match under dom ordinarie 90 minuterna. Dom tog sig vidare från sin grupp från en 3:e plats, efter oavgjort mot Island, Österrike och Ungern. I åttondelsfinalen så avgjorde Portugal mot Kroatien under förlängningen och tog sig till kvartsfinal mot Polen.

Den matchen slutade 1-1 efter extra tid och Portugal kom att vinna på straffarna. Wales vann Grupp B efter att man besegrat Slovakien och Ryssland, sen så mötte man Nordirland I åttondelsfinalen.

Det blev en knapp seger för Wales som tog sig vidare till kvartsfinal mot Belgien Inte många trodde på Wales, men dom lyckades skapa mycket och vann matchen med 3-1 som tog dom till semifinal.

MATCH:  Portugal vs Wales
PLATS:  Stade de Lyon – Lyon
DATUM:  Onsdag 6/7
TID:  21:00

Portugal och Wales har aldrig tidigare mötts I en tävlingslandskamp tidigare, endast 3 vänskapsmatcher. Den senaste går tillbaka till 2000, då Portugal vann med 3-0 I Chaves.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Tips

Vi har tittat närmare på följande aspekter och hittat följande av spelvärde:

  • Vinnare
  • Resultat och båda lagen gör mål
  • Rätt resultat

Svårt att skilja lagen åt

Portugal kommer till den här matchen utan att förlorat en enda match detta EM. Men med det sagt, dom har fortfarande inte vunnit under dom ordinare 90 minuterna någon match, dom har behövt bade övertid och straffar för att ta sig vidare till semifinal. Wales har vunnit 4 av 5 matcher och är fulla av självförtroende, framförallt efter deras senaste 3-1 vinst mot Belgien. Men, med Aaron Ramsey och Ben Davies avstängda så kan det bli kämpigt att besegra Portugal.

Speltips: Oavgjort ger 3.10 hos 888 Sport

"Klassisk spelgigant"

GRATIS SPEL

1000:- KR

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Ett starkt hot framåt

Wales har visat I den här turneringen att dom har vad som krävs för att göra mål, även mot lag som anses vara mycket starkare än dom själva. Alla mål som man lyckades göra mot Belgien var av högsta klass och dom känner sig nog säkra på att man även kommer att kunna göra mål på Portugal. Portugiserna är nog minst lika säkra på att dom kommer att sätta dit den mot Wales, med spelare så som Cristiano Ronaldo och Nani så lär bollen kunna bakom Wales målvakt.

Speltips: Oavgjort och båda lagen gör mål ger 5.00 hos 888 Sport.

"Klassisk spelgigant"

GRATIS SPEL

1000:- KR

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Nerverna sent in I matchen

Om det är 20 minuter kvar av matchen och det fortfarande star oavgjort så är det här som nerverna kommer att spela in som mest. Wales har aldrig tidigare varit I den här positionen och vill inte hamna I en situation där det ska avgöras mot slutet. Portugal har visat under detta EM att dom inte svikar I nerverna även om det går till övertid eller till straffar om det väl blir så. Då man tidigare varit I liknande situation och då även vunnit så kommer nerverna vara mer stabila hos Portugiserna. Men här talar mycker för att det blir lite mål och slutar oavgjort under ordinarie speltid.

See also  EM Tips 2016 - Öterrike - Ungern 14/6 "Grannkrock i Grupp F"

Speltips: 1-1 Rätt resultat ger 6.50 hos William Hill

"Engelsk superbookie"

GRATIS SPEL

1000 kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Comments are closed.