En enorm match i toppen av Serie A

LIGA: Italienska Serie A
MATCH: Roma mot Inter Milan
PLATS: Stadio Olimpico
DATUM: söndag 02/10
TID: 20:45

I de tidigare 63 mötena mellan lagen har Inter Milan vunnit 28 gånger, Roma 18 gånger och de har spelat oavgjort 19 gånger.

Efter att ha tryckt dit Crotone med 4-0 i veckan, misslyckades Roma igen med att vinna två matcher i rad denna säsong när de förlorade med 3-1 borta mot Torino. Även om det sattes ett rekord i matchen för Roma när Francesco Totti gjorde mål nummer 250 i Serie A, var det inte tillräckligt för att Roma skulle få med sig något från matchen. Då systemet är som det är i Italien, var det lånet Iago Falque som gjorde två mål för Torino, mot sin moderklubb.

Inter Milan var också besvikna över sitt resultat i Serie A i helgen, de fick bara 1-1 hemma mot Bologna. Inte ens ett fantastiskt mål av Ivan Perisic kunde inspirera en forcering, då Inter fick nöja sig med en poäng i matchen. Efter att ha besegrat Juventus på San Siro och vunnit borta mot Empoli hoppades fansen på mer inför resan mot Rom.

Tips

Vi har tittat noggrant på följande aspekter av denna match, som alla ger bra spelvärde:

  • Båda lagen att göra mål
  • Vinnare
  • Rätt resultat

Svårt att hålla nollan

Även om båda lagen har lyckats hitta nätet denna säsong, har inget av lagen varit särskilt övertygande i försvarsspelet. Roma släppte in 2 mot Torino förra helgen och har släppt in totalt 8 mål på sex matcher i Serie A, de har bara hållit nollan en gång. Även Inter Milan har också bara lyckats hålla nollan en gång hittills på säsongen och båda lagen ser nog fram emot att kunna göra ett par mål.

Speltips: Båda lagen att göra mål – Ja ger 1,63 hos Bet365

"Störst på Livestream"

GRATIS SPEL

x kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

En upprepning av tidigare resultat

På pappret är det svårt att skilja lagen åt och det skiljer bara 1 poäng mellan dem i Serie A tabellen inför denna match. Dessutom så har tre av de fyra senaste matcherna mellan lagen på Stadio Olimpico i Serie A slutat lika, det finns en stor chans att denna match slutar på samma sätt.

Speltips: Oavgjort ger 3,5 hos Bet365

"Störst på Livestream"

GRATIS SPEL

x kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

En match med få mål

Som tidigare nämnt ovan, de senaste matcherna mellan Roma och Inter Milan har slutat med oavgjort på Stadio Oimpico. Även om denna match säkert kommer att bli jämn då båda lagen spelar för att inte förlora, visar deras senaste uppvisningar i försvaret att båda lagen kan komma att göra ett mål.

Speltips: Rätt resultat 1-1 ger 6,5 hos Bet365

"Störst på Livestream"

GRATIS SPEL

x kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller