Hammers uppdrag är att komma över nedflyttningsstrecket; sista chansen för Bilic att behålla jobbet ?

LIGA – Engelska Premier League
MATCH West Ham United mot Southampton
PLATS London Stadium, London
DATUM 25/9/2016
TID 17:00

West Ham Uniteds fans befinner sig just nu i en stor mardröm. Hopp och förväntningar var höga inför säsongen, efter att ha avslutat förra säsongen med en väldigt bra 7:e plats. Enligt de lokala tidningarna så kommer Slaven Bilic troligen att få sparken och matchen mot Southampton slutar med ytterligare en förlust. Hammers har bara lyckats få med sig tre poäng på de fem matcher som de har spelat under säsongen.

Southamptons fans var tvungna att vänta tills den 5:e omgången för att få se den första vinsten på säsongen, mot Swansea City (1-0), men det verkar har varit värt att vänta på. Saints gick även segrande ur de följande två matcherna. Graziano Pelles frånfälle har lämnat ett ärr, men har också lämnat utrymme för Charlie Austin som för närvarande står för fantastiska prestationer. En potentiell vinst skulle föra upp dem till den övre halvan av Premier League tabellen.

 

West Ham har tagit emot Southampton 32 gånger hittills, med en ganska bra vinstprocent. Hammers har vunnit 17 gånger, medan Saints har besegrat London vid 8 tillfällen. Den sista duellen mellan dessa lag vanns av Southampton med 1-0 i februari.

Vi har tittat noggrant på följande aspekter av denna match, som alla ger bra spelvärde:

  • Fulltidsresultat
  • Båda lagen att göra minst ett mål
  • Målskytt

 

Chansen att West Ham förlorar denna match är väldigt låg

Att spela på hemmavinst i denna match kan verka riskabelt (odds 2,8). Southampton har varit i god form den senaste tiden, men vi tror inte att de är lika hungriga som West Ham United. Hemmavinst eller oavgjort erbjuds för närvarande på bra odds som ger 1,55. Det är ett av de säkraste valen du kan hitta inför söndagens matcher!

Speltips: Hemmavinst eller oavgjort ger 1,55 hos Bet365

"Störst på Livestream"

GRATIS SPEL

x kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Båda lagens defensiv har visat sig vara svaga.

Även om vi inte tror att West Ham United kommer att förlora matchen så här chansen att de håller nollan väldigt låg. Southampton har gjort sex mål i de senaste tre matcherna. Att båda lagen gör känns som det logiska valet.

Speltips: Båda lagen att göra mål ger 1,75 hos Unibet

"Flest unika spel"

GRATIS SPEL

1000 kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Stark sydamerikan väntar på att göra sin måldebut

Jonathan Calleri har kommit till West Ham från Sao Paulo under sommaren, förvätningarna var höga, mestadels då han var den bästa målskytten i Copa Libertadores. Hittills har han varit väldigt tyst, men det kanske är hans tur att glänsa i denna match.

Speltips: Galleri att göra mål närsomhelst ger 2,9 hos Ladbrokes

"Alltid många matchspel"

GRATIS SPEL

Se Hemsidan

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller