SPELTIPS Allsvenskan 25/9 – Malmö vs Helsingborg

David möter Goliat i Skåne

LIGA: Allsvenskan
MATCH: Malmö vs. Helsingborg
PLATS: Swedbank Stadion
DATUM: Söndag 25/9
TID: 17.30

Malmö, en gigant i årets Allsvenska liga, Helsingborg, en förlorad son. Två lag som båda behöver vinna. Malmö, som har en god chans på titeln, och Helsingborg, som desperat försöker undvika nedflyttning.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Malmö går från klarhet till klarhet i årets upplaga av Allsvenskan, de spelar både bra och vackert. De blev dock nyss omsprungna av Norrköping i toppen men laget hakar på och skuggar två poäng bakom. De har allt att spela för. Malmö har i sina fyra senaste allsvenska matcher slagit till med tre säkra segrar, varav en borta. I förrförra omgången kom dock en rejäl missräkning när laget föll stort borta mot Djurgården, en förlust som kostade laget förstaplatsen. Hemma senast mot Elfsborg återfann man självförtroendet med en 1-0 seger och nu hoppas man naturligtvis på att återigen kunna erövra förstaplatsen.

Helsingborg var inte topptippat inför årets liga, långt därifrån, många tippade HIF att sluta långt ned i tabellen. Laget har inte heller rosat marknaden under året. Just nu ligger laget på kvalplats, 2 poäng efter Sundsvall och 8 poäng före Gävle, på nedflyttningsplats. Det är desperata tider för Helsingborg och klubben behöver allt den kan få i form av poäng i de kvarvarande matcherna. Lagets senaste matcher i ligan har slutat med tre förluster och en vinst. Senast lyckades man dock vinna en hård drabbning hemma mot Sundsvall, en viktig match och tack vare den har man nu möjlighet att förflytta sig upp från kvalplatsen.

See also  SPELTIPS VM KVAL 8/10 - Polen vs Danmark

Lagen har mötts i Allsvenskan 116 gånger. Malmö har stått som segrare i 49 matcher, Helsingborg i 39 stycken sammandrabbningar och 28 möten har slutat oavgjorda.

Tips

Vi har tittat noga på följande aspekter i denna match som erbjuder bra spelvärde:

  • Totalt antal mål
  • Dubbelchans

Det blir inte många slungade stenar

Ingen av lagen har sprutat in mål i lagens senaste matcher i Allsvenskan. Malmö har gjort 1,5 mål per match i de senaste fyra matcherna och Helsingborg endast 0,75. Det är troligt att denna trend kommer att hålla i sig, och trots att allt talar för seger för Malmö så är det inte troligt att det blir en målfest på Swedbank stadion. Goliat vinner kanske mot David, men inte med många stenar. Spelvärdet för totalt antal mål under 2,5 är dessutom fint i denna match

Speltips: Totalt antal mål under 2,5 ger 2.40 hos Bet365.

"Störst på Livestream"

GRATIS SPEL

x kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Det är en högoddsare, och det förnekar vi inte

Davids seger mot Goliat var en högoddsare, och att Helsingborg skall kunna hämta hem något borta mot Malmö är kanske ännu mer otänkbart. Men ingenting är omöjligt, och det är därför det är så passande att spela dubbelchans i denna match. Vi sätter nämligen våra pengar på att David antingen vinner mot Goliat eller att han åtminstone kommer från mötet med livet i behåll. Det är en högoddsare, och det förnekar vi inte, men det är kanske Helsingborgs tur nu. Laget slog dessutom Malmö i deras förra möte i våras, så varför inte igen?

See also  SELTIPS Premier League genomgång omgång 7 - Guardiolas Stora Prov

Speltips: Dubbelchans X2 ger 3.55 hos 888Sport.

"Klassisk spelgigant"

GRATIS SPEL

1000:- KR

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Comments are closed.