PSG siktar på att förlänga sin 100% start mot Monaco

 

Det är en av de största och mest glamorösa matcherna i fransk fotboll när Paris Saint-Germain reser till den franska Rivieran för att ta sig an Monaco.

Monaco har njutit av en hyffsad start av säsongen men fastnade med 2-2 och oavgjort hemma mot Guingamp på öppningsdagen. Champions Leagues play-off hos Villarreal kan ha varit i tankarna men utöver att ha vunnit den matchen med 2-1 så besegrade Monaco Nantes med 1-0 på bortaplan förra helgen. Denna säsong har börjat med att Monaco är obesegrade i alla turneringar hittills.

PSG har startat denna säsong på samma sätt som de avslutade den förra, genom att vinna deras två Ligue 1 matcher. Den första var jämn och slutade med en 1-0 vinst borta mot Bastia. Den andra matchen vanns med 3-0 hemma, med alla tre målen gjorda i andra halvlek. Laurent Blanc och Zlatan Ibrahimovic lämnande laget under sommaren, så detta är starten av en ny era för PSG och de har mycket att leva upp till.

LIGA:  Franska Ligue 1
MATCH:  Monaco vs PSG
PLATS:  Stade Louis II
DATUM:  Söndag 28/8
TID:  20:45

I 43 möten mellan de två klubbarna så har Monaco 18 vinster. PSG har vunnit 11 matcher och 14 har slutat oavgjort.

Tips

Vi har titta noga på följande aspekter i denna match som erbjuder bra spelvärde:

  • Vinnare
  • Halvtid/Fulltid
  • Korrekt resultat

PSG är den stora favoriten

Bookmakers har PSG som den stora favoriten till att vinna denna match och med tanke på hur de tog Ligue 1 titeln förra säsongen så är det inte överraskande. Däremot så besegrade Monaco dem på Parc des Princes förra säsongen och av de sista 8 ligamatcherna mellan de två lagen så har 6 slutat oavgjort. Monaco har förmågan att plocka en poäng i denna match.

Speltips:  Oavgjort ger 3.6 hos Ladbrokes

"Alltid många matchspel"

GRATIS SPEL

Se Hemsidan

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Långsam start för PSG

I de föregående två Ligue 1 matcherna denna säsong så har PSG startat långsamt. Det tog ett mål i 73e minuten för att besegra Bastia under öppningshelgen av säsongen och ställningen var 0-0 i halvtid hemma mot Metz förra helgen. PSG kom vinnande ur striden som slutade 3-0 vilket föreslår att laget presterar starkt i de senare sektionerna av matcherna. Detta kan ge Monaco en chans tidigt men förvänta att PSG tar sig tillbaka in i matchen i andra halvlek.

Speltips:  Monaco halvtid/Oavgjord fulltid ger 15 hos Bet365

"Störst på Livestream"

GRATIS SPEL

x kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Lite målgörande och oavgjort

Som nämnt ovan så har 6 utav de sista 8 mötena mellan Monaco och PSG slutat oavgjort och det finns chans för samma resultat i denna match.  Ingen av lagen har lyst upp ligan än så länge och de kommer vara varsamma att förlora denna, vilket kan ge en jämn match åtminstone i början. Monaco kommer att hoppas på att ha säkrat Champions League fotbollen i tid för denna matchs kick-off och om så är fallet så kommer laget att vara självsäkert. Båda lagen bör göra mål i denna match men det blir kanske inte mer än ett mål var.

Speltips:  1-1 slutgiltigt resultat ger 7 hos Unibet

"Flest unika spel"

GRATIS SPEL

1000 kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller