GOLF Open Championship 2016 Royal Troon – 14/7 “Outsider med bra odds”

Open Championship 2016 i Skottland

Open Championship 2016 kommer att bli den 145:e upplagan av denna golf turnering, vilket utgör en del av dom 4 stora golf eventen detta år. Golf turneringen kommer att spelas på Royal Troon Golf Club, Ayrshire, Skottland, vilken är den 9:e gången som dom håller I detta Open Championship och dess 5:e gång sedan dom fick royal status.  Tidigare vinnare av Open Championship inkluderar några av dom stora namnen inom golfvärlden, så som Peter Thomson, Gary Player, Jack Nicklaus, Tom Watson, Seve Ballesteros, Greg Norman, Nick Faldo och Tiger Woods.

TURNERING:  2016 Open Championship
PLATS:  Royal Troon Golf Club, Ayrshire, Skottland, Storbritannien.
DATUM:  Torsdag 14/7 to Söndag 17/7

Den regerande och försvarande mästaren är Zach Johnson från USA, som vann sin 2:a stora titel tack vare play-offen på St Andrews 2015. Johnson besegrade Marc Leishman och Louis Oosthuizen, som alla slutade med 15 under par, trots att man inte spelade under bra ban förutsättningar under hela tävlingen.

1

Populär Bland Svenskar & Finnar

Alla stora golf tävlingar

Live betta på dina favorit spelare

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Ett spelbolag med stil

Stort täckande av golf marknaden

Betta på alla stora golf event

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Bra spelbolag för golf betting

Många golf marknader att välja mellan

Snabba Insättningar & Uttag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Tips

Vi har tittat närmare på följande spelare för 2016 Open Championship och hittat följande som ger ett bra spelvärde:

  • Jordan Spieth
  • Martin Kaymer
  • Graeme McDowell

Amerikaner gillar Royal Troon

Om vi tittar tillbaka på dom tidigare 6 Open Championship som hållits på Royal Troon, så hittar vi att dom vunnits alla 6 gånger av amerikanska golfare. Den här amerikanska suceen startade så långt tillbaka så som från 1962, när Arnold Palmer vann sitt andra Open Championship I rad, och därför så måste vi även lägga till en amerikan på denna lista. Jordan Spieth har inte lika bra resultat detta år som föregående 2015, men som kan vara till fördel nu, pressen på honom är nämligen inte lika hög. Spieth har varit I Skottland sedan lörda och haft mycket mer tid att träna än vad han hade förra året och detta gör honom mycket farlig.

Turneringstips: Jordan Spieth som vinnare ger 13.00 hos William Hill

"Engelsk superbookie"

GRATIS SPEL

1000 kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Bra form och bra historik

Martin Kaymer kommer till Royal Troon I mycket bra form och avslutade med en T12 I förra årets Open Championship, han har även en T7, som kom 2010. Den 31 årige tysken har spelat mycket bra golf på den europeiska touren nyligen, med avslut som T13, T5, T7, T5, T6 I 6 av hans senaste 7 turneringarna. Kaymer vet också hur man vinner ett stort Championship, med vinster från US PGA Championship och US Open Championship.

Tureringstips: Martin Kayner som vinnare ger 51.00 hos Unibet

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Outsidern

Om man letar efter en riktig outsider som kan vinna denna turnering, så ser Graeme McDowell ut att vara den som kan vara som passar sig bäst på en bana som Royal Troon. Den Nordirländska golfaren visade en mycket bra form med en T10 som avslut på Scottish Open förra veckan, med vind som han garanterat tar med in I denna turnering. McDowell är en annan som redan har en stor titel tillagt på hans namn och med detta så visar han at than faktiskt skulle kunna vara en av dom som skräller på 2016 års upplaga av Open Championship.

Turneringstips: Graeme McDowell som vinnare ger 91.00 hos 888 Sport

"Klassisk spelgigant"

GRATIS SPEL

1000:- KR

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Comments are closed.