Polen behöver en vinst efter oavgjort mot Kazakstan

TÄVLING: VM-KVAL 2018
MATCH: Polen mot Danmark
PLATS: National Stadium
DATUM: torsdag 08/10
TID: 20:45

Lagen har spelat mot varandra vid 18 tidigare tillfällen, Danmark har vunnit 10 gånger, Polen har vunnit 8 gånger och 1 oavgjord.

Polen startade sitt VM-kval 2018 med en besvikelse, 2-2 oavgjort borta mot Kazakstan i grupp E. Efter att ha tagit kontroll över matchen i första halvleken, 2 gjorda mål utan några insläppta, förväntade sig Polen att spela av matchen och ta alla poäng. Men 13 minuter in i andra halvleken kvitterade Kazakstan till oavgjort med ett par snabba mål vilket innebar att Polen fick nöja sig med en poäng.

Det var ingen sådan dramatik för Danmark i deras första match i gruppen, då de besegrade Armenien hemma med 1-0. Ett enda mål i den 17:e minuten var tillräckligt för att danskarna skulle vinna matchen och nå toppen av gruppen efter en spelad match.

Tips

Vi har tittat noggrant på följande aspekter av denna match, som alla ger bra spelvärde:

  • Vinnare
  • Båda lagen att göra mål
  • Första målskytt

Polen är starka hemma

Polen behöver få sitt kval tillbaka på spåren igen efter deras kryss i Kazakstan och de kommer att vara glada över att spela hemma, där de har vunnit 5 och spelat 2 oavgjorda i deras 7 senaste tävlingsmatcher, inkluderat en 2-0 vinst över Tyskland. Danmark har misslyckats med att vinna deras 3 senaste bortamatcher och det kan fortsätta så.

Speltips: Polen att vinna ger 2 hos Ladbrokes

"Alltid många matchspel"

GRATIS SPEL

Se Hemsidan

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Danskarna kämpar för att göra mål

Danmark har kämpat med att hitta nätet i de senaste bortamatcherna och lyckades bara hitta målet en gång mot Armenien i deras första match i denna grupp. I deras 3 senaste bortamatcher har Danmark gjort 1 mål och de kan få det svårt med att vinna över Polen på bortaplan.

Speltips: Båda lagen att göra mål – Nej ger 1,82 hos 888sport

"Klassisk spelgigant"

GRATIS SPEL

1000:- KR

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Polen är starka i anfallet

Polen ser ut att ha ett starkt anfall med Robert Lewandowski längst fram. Men Bayern München spelaren har haft det svårt med att hitta målet i klubben och har inte gjort mål i sina 4 senaste matcher. Möjligheten att spela för Polen kan komma som en välkommen paus från klubbfotbollen och ger Lewandowski chansen att börja göra mål igen, då han har gjort mål i sina 2 senaste framträdanden för Polen.

Speltips: Robert Lewandowski att göra första målet ger 4,6 hos Unibet

"Flest unika spel"

GRATIS SPEL

1000 kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller