Betalsätt – Så funkar EPS Betalnings- och Uttagsmetod

Det är inte bara spelindustrin som vuxit så det knakar online under de senaste 10 åren. Shopping har gått framåt minst lika mycket, och det går i dagens läge att köpa i princip vad som helst på internet. För att köpa varor och tjänster krävs dock en effektiv och säker betalningsmetod. EPS Online-Überweisung eller EPS, som det också kallas, är ett österrikiskt banksystem som sysselsätter sig med online-tjänster. Företaget underlättar betalningar online, och insättning av pengar till spelkonton är lätt som en plätt med EPS.


Fakta

Webbsida: http://www.stuzza.at/en/

EPS Online-Überweisung är en säker betalningsmetod för köp av varor online. EPS länkas med över 20 österrikiska banker och alla med ett bankkonto på någon av bankerna kan använda EPS. Tjänsten fungerar alltså som en säker portal mellan din spelsida och ditt online-bankkonto.

EPS går endast att använda om du bor i Österrike och har ett bankkonto med en av de bankerna som samarbetar med EPS. Från och med juli 2014, har EPS stöds av de flesta österrikiska banker, så om du har ett bankkonto i Österrike är chanserna ganska goda att du kan använda EPS.

Eftersom EPS fungerar som en betalningstjänst, kommer ingen finansiell information att delas med tredje part som till exempel oddssidor eller online-casinon. Din bankinformation riskerar aldrig att få fötter då du använder EPS. Tjänsten är mycket säker och dina pengar kommer omedelbart att finnas tillgängliga på ditt spelkonto efter en insättning.

Använd EPS för att spela online

Efter att ha loggat in till ditt spelkonto på den spelsida som du valt att använda, leta reda på avdelningen för insättningar och lokalisera ikonen eller länken för EPS. När du klickar på länken så kommer du att behöva välja vilken bank som du har ett konto med.

Om du inte har ett konto med en av bankerna som samarbetar med EPS, eller om du inte vill välja din bank, kommer insättningen att misslyckas.

Du kommer sedan att omdirigeras till din bank där du kommer att behöva logga in och ange den information som vanligen krävs för banköverföringar. Informationen som krävs varierar beroende på vilken bank som används.

Generellt så kommer du att behöva ditt kontonummer, en PIN-kod, och en kortläsare för att konfirmera din identitet. När banken har konfirmerat att det verkligen är ditt konto, kommer du att kunna ange den summa pengar som du vill föra över. Efter att allt konfirmerats kommer du att omdirigeras tillbaka till spelsidan och ditt spelkonto.

Pengarna kommer att finnas redo på ditt konto och du kan spela för dem utan försening.

EPS tar inte betalt för sin tjänst och alla insättningar genomförs helt och hållet gratis. Ett fåtal spelsidor tar hur som helst ut en avgift och vi rekommenderar att du läser den finstilta texten innan du sätter in pengar, framförallt om du spelar på en mindre spelsida.

Även om du behöver ett konto med en österrikisk bank, behöver du inte registrera dig för att använda EPS. Just nu finns tyvärr inte möjligheten att ta ut pengar via betaltjänsten. Du måste alltså hitta en annan metod för att ta ut alla dina potentiella vinstpengar.

 

Fördelar med EPS

  • Du behöver inte registrera dig eller skapa ett konto med EPS för att använda dess tjänster.
  • Insättningar är helt gratis.
  • Din bankinformation delas aldrig med tredje part.
  • Tjänsten använder din banks säkerhetsprotokoll, något som gör det mycket säkert.
  • Insättningar dyker omedelbart upp på ditt spelkonto.

Nackdelar med EPS

  • EPS kan endast användas av människor med ett österrikiskt bankkonto.
  • Att använda EPS är inte alltid enkelt. Du kommer att behöva ange din bankinformation varje gång du vill föra över pengar.
  • Det går inte att ta ut pengar från spelsidor genom EPS tjänster.

 
 
 

Sammanfattning

EPS är en betaltjänst för dem med ett österrikiskt bankkonto.

Insättningar är gratis och omedelbara.

Din online-banks säkerhetsprotokoll används. Tjänsten är därför mycket säker.

Du måste använda din bankinformation varje gång du vill föra över pengar.

Du kan inte ta ut några pengar med EPS.