Betalsätt – Så funkar BANCONTACT MISTER CASH betalnings- och uttagsmetod

Trots att det finns ett mycket stort utbud av betalnings- och uttagsmetoder tillgängliga online, är det oftast både bäst och enklast att använda en lokal tjänst. En stor majoritet av världens länder har åtminstone en nationalbank som erbjuder sina tjänster till dem som vill sätta in eller ta ut pengar från en spelsajt. För belgare så kallas just detta alternativ för Bancontact Mister Cash.

Fakta

Webbsida: www.bancontact.com

Utvecklad av tre olika finansiella institutioner 1979, General Savings and Pensions Fund, Credit Bank, och Namque Bruxelles Lambert, är Bancontact den främsta belgiska betaltjänsten online. Det elektroniska betalningsalternativet öppnade sina dörrar 1989 och under 2006 gjordes tjänsten tillgänglig för online-handel.

Bancontact Mister Cash är en typ av bankkort som länkas med kortägarens Bancontact bankkonto. Genom detta så är det enkelt att använda bankkortet i de flesta av de större belgiska affärerna. Det kan även användas för handel på många av Belgiens, och några av Nederländernas webbsidor.

För dem som använder kortet i en affär så gäller det helt enkelt att komma ihåg en PIN-kod som är länkad med kortet. För dem som vill använda bankkortet online är det inte helt lika enkelt, och extra säkerhetsåtgärder har införts.

Använd Bancontact Mister Cash för att spela online

Efter några klick så har du förhoppningsvis kommit fram till din spelsidas betalningsalternativ. Väl där gäller det sedan att hitta länken för Bancontact Mister Cash.

Observera att om du inte befinner dig inom Belgiens gränser, eller kanske Nederländernas, kommer du inte att kunna hitta Bancontact Mister Cash som ett alternativ. Du måste vara en belgisk medborgare för att kunna använda betalningsmetoden.

När du valt Bancontact, ange den summa som du vill föra över och klicka sedan på fortsätt.

Du kommer nu att behöva skriva in ditt Bancontact-bankkorts information, likt du behöver göra då du använder vanliga kredit- eller bankkort.

Du kommer alltså att behöva ange ditt fullständiga namn, såsom det är skrivet på ditt bankkort, det långa kortnumret, utgångsdatumet för kortet, samt säkerhetskoden på kortets baksida. Som tidigare nämnt slutar inte säkerhetskontrollen där, utan det finns ännu fler säkerhetssteg som du måste genomföra för att använda Bancontact Mister Cash.

Efter att ovanstående steg är genomförda, kommer du att omdirigeras till din internetbanks hemsida.

Därifrån kommer du att behöva ange din bankinformation, på samma sätt som när du genomför andra transaktioner.

Detta kan betyda att du måste använda dig av din PIN-kod och en säkerhetsdosa för att få en kod som sedan används för att konfirmera din transaktion.

När alla dessa steg har klarats av bör pengarna föras över till ditt spelkonto omedelbart och finnas tillgängliga att spela för. Det finns inga kostnader kopplade till överföringen.

Vid tillfället då detta skrevs, fanns tyvärr inte möjligheten att ta ut pengar från spelsidor med hjälp av Bancontract Mister Cash. Du måste alltså hitta ett annat alternativ om du vill ta ut vinstpengar från spelsajten som du använder för dina spelbehov.

Vi rekommenderar i sådana fall att du använder dig av tjänster som Neteller eller Skrill, om du inte redan har en personlig favoritmetod.

Fördelar med Bancontact Mister Cash

  • Det är en av de populäraste tjänsterna i Belgien.
  • Insättningar dyker upp på ditt spelkonto omedelbart.
  • Det är kostnadsfritt att sätta in pengar.
  • Säkerheten är en prioritet och tjänsten är extremt säker att använda.
  • Du kan föra över stora summor på en och samma gång men måste kolla exakta maximumbelopp med din bank.
  • Eftersom det är ett bankkort, kan du inte spela för mer än vad du har.

Nackdelar med Bancontact Mister Cash

  • Det går endast att använda tjänsten om du befinner dig i Belgien eller möjligen Nederländerna.
  • Det krävs att du har ett bankkonto som accepterar Bancontact Mister Cash.
  • Det går inte att ta ut eventuella vinstpengar från spelkonton.
  • Även om säkerheten är mycket hög, kan det vara tidskrävande att föra över pengar.

 
 
 

Sammanfattning

Bancontact Mister Cash är en tjänst som belgiska invånare kan använda.

Det är en mycket säker metod att använda, men kan ta mycket mer tid än alternativa metoder.

Insättningar till spelsidor är omedelbara.

Du kan inte ta ut några pengar med hjälp av tjänsten Bancontact Mister Cash.