Betalsätt – Så funkar SOFORT ÜBERWEISUNG Betalnings- och Uttagsmetod

Globalt så är PayPal, Neteller och Skrill välkända för att vara några av världens bästa betaltjänster då användare vill sätta in eller ta ut pengar från spelkonton. Anledningen är att insättningar kan genomföras utan att dela med sig av personlig bankinformation på spelsajterna. Under de senaste 10 åren har många lokala företag skapats, företag som erbjuder samma tjänster men utan registreringskrav. Ett exempel på ett av alla dessa lokaliserade företag är Sofort Überweisung.

 

Fakta

Webbsida: www.sofort.com

Sofort Überweisung grundades i den tyska staden München 2005. Företaget påbörjade sitt arbete med namnet Payment Network och erbjöd betalningstjänster online. Företaget arbetar idag med över 35 000 försäljare, har över 150 anställda, och är ansvariga för över 3 miljoner transaktioner per månad.

Trots att företaget påbörjade sitt äventyr i Tyskland, kan nu människor i många av Europas länder utnyttja de tjänster som Sofort Überweisung erbjuder. Medborgare i Storbritannien, Polen, Ungern, Italien, Spanien, Frankrike, Österrike, Schweiz, Nederländerna, och Belgien kan välja Sofort Überweisung som sin betalningsmetod. Företaget har dessutom fysiska kontor i många av dessa länder.

Du behöver inte registrera ett konto med Sofort Überweisung för att använda tjänsterna, men ditt bankkonto måste anslutas till Sofort-nätverket. Sofort Überweisung låter dig välja mellan många banker från ovanstående länder om du vill använda dig av betaltjänsten för din internet-handel.

Använd Sofort Überweisung för att spela online

Om du vill använda Sofort Überweisung för att sätt in pengar till en spelsida, leta reda på företagets länk eller loga under insättningsalternativen på din spelsajt. Du kommer att behöva ange den summa som du vill sätta in och sedan konfirmera vilken bank som du använder dig av.

Välj sedan ditt bankkonto, ett konto som alltså måste vara anslutet med Sofort-nätverket, och klicka på “next”.

Du kommer sedan att behöva logga in via din bankinformation. Denna information kan kräva ett användar-ID och ett lösenord, och vid vissa tillfällen ytterligare information beroende på vilken bank du använder dig av.

När inloggningen är slutförd så kommer du att motta ett e-postmeddelande med information som behövs under ett senare tillfälle för att slutföra betalningen till din spelsida.

Efter en kort väntan kommer du att omdirigeras till din spelsajts spelkonto där dina pengar nu finns tillgängliga att använda för spel.

Att använda Sofort Überweisung är vanligtvis kostnadsfritt, men det är alltid klokt att fråga din spelsida och bank innan du använder tjänsten.

I de flesta fall finns ett minimumkrav att åtminstone föra över 10 Euro per transaktion. Om du är intresserad av hur mycket pengar du kan sätta in på en och samma gång, måste din bank kontaktas eftersom individuella banker har olika begränsningar.

Det går att ta ut pengar med Sofort Überweisung så länge som du först använt tjänsten för att sätta in pengar till ditt spelkonto. Om så är fallet, är uttagsmetoden nästan exakt densamma som betalningsmetoden.

Dina pengar kommer att föras över direkt till ditt bankkonto med hjälp av Sofort Überweisungs tjänster. Din spelsida kommer att använda samma information som angavs då pengar överfördes, vilket är anledningen till varför en insättning först krävs.

 

Fördelar med Sofort Überweisung

  • Säkerheten är av högsta kvalitet.
  • Du behöver inte registrera dig på företagets webbsida för att använda tjänsterna.
  • Tjänsterna finns tillgängliga i många av Europas länder och länkas mellan många banker.
  • Insättningar är snabba och enkla.
  • Det är vanligtvis kostnadsfritt att använda Sofort Überweisung.
  • Det går att använda Sofort Überweisung som en uttagsmetod på vissa spelsidor.
  • Eftersom tjänsten länkas med ditt bankkonto, kan du inte spendera mer än vad du har.

Nackdelar med Sofort Überweisung

  • Tjänsten går inte att använda i samtliga europeiska länder, och visa banker är utanför nätverket.
  • Ett antal spelsidor låter dig inte ta ut pengar med Sofort Überweisung.
  • Du måste ange din bankinformation varje gång du vill föra över pengar med Sofort Überweisung.

 
 
 

Sammanfattning

Sofort Überweisung är en betaltjänst tillgänglig i ett antal europeiska länder.

Säkerheten är av högsta kvalitet och din bankinformation delas aldrig med tredje part.

Insättningar är snabba och enkla, och pengarna dyker upp på ditt spelkonto på nolltid.

Ett antal spelsidor låter dig ta ut vinstpengar med Sofort Überweisung som din uttagsmetod.