Mini “Bonus” Guiden: 9 Olika & (ENKLA) Betting Bonusar

När gäller livespel eller spel på sporter, matcher och diverse är betting bonusen en morot som varje spelare och bettingfantast vill ha. Det är väldigt lätt att få en spelbonus eller bettingbonus när man satsar pengar hos ett spelbolag på vare sig ett spel, en sport eller andra evenemang. Genom åren har Internet gjort det extremt enkelt för spelare att prova på att spela och satsa pengar på sina favoritsporter.

Olika spelbonusar har gjort det mer lockande att spela genom, vilka också hjälper spelare att få fördelaktiga odds och resultat vid spel och betting.

BETTING GUIDEN – Bettingbolag med dom Bästa Spelen & Bonusarna – (“Efterlängtad”)

Olika sorters Spelbonusar online

Det finns många bettingsidor på nätet som erbjuder olika sorters spelbonusar för att attrahera nya spelare och bibehålla servicen för de andra. De erbjuder bonusar vid olika tillfällen och tidsperioder. Det allra vanligaste är att de erbjuds när en spelare registrerar sig. Andra delar ut betting bonusar baserat på lojalitet eller när en spelare gör en betydande deposition.

BONUSEN – 5 Slots Bonusar du inte ska missa hos Spelbolagen

Oavsett vilken typ eller form bettingbonusen har är det ingen hemlighet att människor världen över försöker få tag på dem.

Välkomst- eller Registreringsbonus

Detta är den vanligaste formen av bonus och erbjuds vanligtvis spelaren när denne registrerar sig och öppnar ett konto hos någon av alla spelsajter eller när denne gör sin första deposition. Detta uppmuntrar nya spelare att använda sidan och hjälper också spelaren att få en bra start med mer tillgångar att satsa. Bettingbonusen är vanligtvis 50 eller 100 % av den första depositionen en spelare gör.

See also  Hur Fungerar Spelodds? - (Decimal, Brittiska & Amerikanska Odds)

HEMLIGHETEN – Så Vinner du på Rätt Resultat – (SPELKNEPET)

1. Cash betting-bonus

Dessa bonusar erbjuds också vid registrering på en spelhemsida, men är vanligtvis mindre än välkomst- eller registreringsbonusen. Cash betting-bonusen får användas till att satsa på vilket slags evenemang som helst och är extremt populär bland de som spelar online.

2. No Deposit-bonus

Dessa bonusar erbjuds av många spelbolag på nätet för att hjälpa en spelare att få koll på hur spelande fungerar online. De erbjuds vanligtvis som marknadsföringsbonus under ett stort evenemang som World Cup, Super Bowl eller World Series. Det finns särskilda krav som är knutna till no deposit-bonusen, men den är hjälpfull för personer som inte vill ta risker när de satsar online.

3. Reload-bonus

Denna bonus erbjuds vanligtvis av spelsidor på nätet efter att en spelare har gjort sin andra deposition. Den är mindre än välkomstbonusen men är ett bra sätt för sidorna att se till att nya spelare fortsättningsvis är lojala till de olika företagen. Den erbjuds vanligtvis under marknadsföringstider för att locka nya spelare.

4. Free Bet-bonus

Free bet-bonus är en av de mest eftertraktade bonusarna eftersom det innebär att man kan satsa pengar på vad som helst utan risk att förlora sina pengar. Den delas ut gratis utan några krav av bettingsajter och erbjuds vanligtvis spelare som har nått upp till vissa krav som spelsidan ställer.

SPELTIPSET – 11 Tips för Hur Man Vinner på Handikappspel

5. Match Play-bonus

Denna bonus erbjuds vanligtvis personer baserat på resultatet av ett evenemang de satsat på. Spelare kvalificeras vanligtvis för denna spelbonus efter att de har nått upp till minimikraven för så kallade rollovers. Match play-bonusen sätts vanligtvis in på spelarens konto och summan varierar beroende på eventet eller spelsidan.

See also  Odds Premier League: "Få Bästa Oddsen på Tuffaste Ligan" - TACK

6. Spelbonus på förlust

Med tiden förlorar alla spelare pengar på bets och bookmakers erbjuder bonusar på förluster för att försäkra sig om att spelaren inte tappar hoppet och slutar att satsa pengar. Bonusen baseras procentuellt på förlusten av en satsning och lättar en spelares eventuella förlust. De som satsar regelbundet ser detta som en välkommen belöning för alla satsningar de gjort och förlorat.

7. Lojalitetsbonus

Som namnet antyder erbjuds denna bonus de mest lojala kunderna på en spelsajt. Varje sida har sina egna krav och villkor och när en spelare nått upp till dessa är han/hon kvalificerad för en lojalitetsbonus, vilken sätts in på spelarens konto.

KLASSIKERNA – Äldsta Bookmakers på Denna Planet -(“Kul Lista”)

8. Storspelarbonus

Denna bonus erbjuds alla spelare som lägger höga bets på olika matcher och evenemang då och då. Varje spelbolag har sin egen storspelarbonus som utgörs av ett visst antal procent av vad spelaren satsat. Detta hjälper spelaren att behålla sina tillgångar och gör att de kan göra större satsningar i framtiden.

Comments are closed.