SPELTIPS Superettan 24/10 – Halmstad vs Sirius

Får vi en repris i Allsvenskan nästa år?

LIGA: Superettan
MATCH: Halmstad BK vs. IK Sirius FK
PLATS: Örjans Vall
DATUM: Måndag 24/10
TID: 19.00

Halmstad BK vann SM-guld år 2000, men har under de senaste 10 säsongerna haft det svårt i Allsvenskan, och har under de sista fem studsat ut och in i ligan ett par gånger samtidigt som de har spelat ett par kval. Laget har dock inte befunnit sig utanför Allsvenskan två säsonger på raken sedan 1971. Laget riskerar nu att missa Allsvenskan nästa år, och med största sannolikhet blir det Helsingborg i kvalmatchen vilket kan blir en svår historia.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Sirius är ett lag att räkna med, inte bara i Superettan, men även till nästa års Allsvenska. Laget har radat upp segrar i den nästa högsta divisionen och verkar mer än redo att möta de svenska topplagen. Vi är många som ser fram mot Sirius i Allsvenskan, och inte bara Uppsalabor och fans till laget.

Halmstad har spelat stabilt i Superettan under året, de ligger just nu på en tredje plats, en poäng efter AFC United på andra plats och sex poäng efter Sirius på första plats. Halmstad förlorade sin senaste match borta mot GAIS och behöver nu desperat en seger, särskilt eftersom flera jagar där bakom i tabellen. Halmstad har tappat formen en del under de senaste matcherna och har en förlust och två oavgjorda resultat under de tre senaste matcherna.

See also  EM Tips 2016 - Ungern - Portugal 22/6 "Portugal spelar under press"

Sirius har stor chans att äntligen få spela i Allsvenskan, de hade ett par korta sejourer där under 60- och 70-talet men sedan dessa har de inte fått spela något i den högsta divisionen. Uppsala längtar nu efter att få frottera sig bland Sveriges elitlag, att få befinna sig i fotbollens strålkastarljus. Sirius har en uppåtgående formkurva och har vunnit två matcher samt haft ett oavgjort resultat på de senaste tre omgångarna.

Lagens senaste två möten i Superettan har slutat med två segrar för Sirius.

Tips

Vi har tittat noga på följande aspekter i denna match som erbjuder bra spelvärde:

  • Oavgjort resultat
  • Båda lagen gör mål

Det står skrivet i stjärnorna

Det står skrivet i stjärnorna, att matchen endast kan sluta på ett sätt, det handlar nämligen om två topplag, som desperat vill undvika en förlust. Det ena laget är i bra form men spelar å andra sidan borta, det andra laget är i sämre slag men spelar istället hemma. Då vi noga granskar dessa järtecken förstår vi snabbt att matchen bara kan sluta med ett oavgjort resultat.

Speltips: Oavgjort resultat ger 3.40 hos Bet365.

Jämn tillställning

Det blir en jämn match, det är säkert, och att det blir oavgjort, det tror vi. Men, hur blir det med målskörden? Det är svårt att säga exakt, men ett vet vi säkert. Det handlar om två lag som tycker om att göra mål. Målsnitten ligger alldeles under två mål per match för Halmstad respektive alldeles över två mål för Sirius och vi tror att båda lagen kan och kommer att göra mål, och att det därefter slutar oavgjort.

See also  EM Tips 2016 - Wales - Nordirland 25/6 "En hel Brittiska sammankomst i Paris"

Speltips: Båda lagen gör mål: Ja, ger 1.95 hos 888Sport

 

 

 

Comments are closed.