SPELTIPS Serie A 20/9 – AC Milan vs Lazio

BÅDE MILAN OCH LAZIO STRÄVAR EFTER ETT SLUT PÅ MOTSÄGELSERNA PÅ TISDAG KVÄLL

LIGA – Italienska Serie A
MATCH – AC Milan vs Lazio
PLATS – Stadio San Siro, Milano
DATUM – 20/9/2016
TID – 20:45

Många av AC Milan fans var säkra på att den främsta anledningen till dåligt resultat förra året berodde på den förre huvudmanagern Sinisa Mihajlovic, så de var glada att se att Vincenzo Montella tog över den rollen. Däremot så har ingen betydligt anmärkningsvärd förbättring skett. Rossoneri har fortsatt svårt att ta poäng framför hemmapubliken i Serie A och de behöver tacka den storslagna formen hos Carlos Bacca för den nuvarande 7e placeringen. Colombianen har i år redan fått in fyra mål vilket gör honom till den andra bäste målgöraren i ligan. Det var han som orkestrerade den oväntade 1 – 0 vinsten borta mot Sampdoria i fredags. En potentiell vinst mot Lazio skulle innebära den andre matchvinsten i rad för AC Milan vilket är något inte har hänt sedan mars.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

I kontrast till motståndarna så har Lazio endast lidit av en förlust hittills i Serie A (mot Juventus). Två vinster (Pescara och Atalanta) och oavgjort mot Chievo har gett dem en väldigt hög 4e plats i Serie A tabellen. Många var skeptiska till ankomsten av Ciro Immobile från Torino under transfer perioden i somras, men denna anfallare har redan visat toppklass och toppkvalitet när det kommer till avslut. Brodern till AC Milan legenden Phillippo Inzaghi är Lazios nuvarande huvudmanager. Simone Inzaghi har introducerat många förändringar till denna relativt unga trupp och har redan intjänat mycket respekt hos publiken.

See also  EM Tips 2016 - Portugal - Wales 6/7 "Kan Wales fortsätta drömmen?"

Dessa två lag har stött samman 27 gånger hittills på San Siro. Värdarna har gått vinnande ur striden 14 gånger medan Lazio endast vunnit två matcher. Det är väldigt intressant och värt att nämna att fem av de sista sex matcherna som spelats mellan AC Milan och Lazio har slutat med att båda sidor har gjort åtminstone ett mål var.

Tips

Vi har titta noga på följande aspekter i denna match som erbjuder bra spelvärde:

  • Antalet mål gjorda
  • Målgörare
  • Båda lagen gör åtminstone ett mål

Ett fulltids vinnartips skulle vara fel beslut  

Som vi redan nämnt så har båda dessa lag gått igenom en väldigt lång period med motsägelser så det skulle vara ett misstag att förlita sig på AC Milans historia. Laget är ingenstans i närheten av det lag som övervann Europa och världen för tio år sedan och det ska vi definitivt inte glömma bort. Rossoneri har förlorat varenda match framför hemmapubliken detta år så vi kan förvänta oss att se något liknande på tisdag kväll. Mål är att förväntas på San Siro, så vår primära speltips rekommendation är över 2.5 FT.

Speltips – Över 2.5 mål FT 2.00 hos Bet365

"Störst på Livestream"

GRATIS SPEL

x kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Carlos Bacca försätter hans målgörarupptåg

AC Milans klubbstyrelse fick jobba hårt för att övertyga Carlos Bacca att stanna hos laget efter många fylliga bud från andra europeiska klubbar. Bacca har visat tydlig avsikt att slå sitt rekord från föregående säsong i Serie A då har gjorde 18 mål. Ingen skulle vara överraskad att se hans namn på listan av målgörare mot Lazio. Även om oddset på första målgörare är lockande så väljer vi ett säkrare alternativ, Bacca, för att göra mål under denna match.

See also  SPELTIPS Allsvenskan 24/10 - Göteborg vs AIK

Speltips – Bacca gör mål i matchen 2.10 hos Ladbrokes.

"Alltid många matchspel"

GRATIS SPEL

Se Hemsidan

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Många mål gjorda i tidigare sammanstötningar mellan lagen

Vi skulle vilja påstå att detta är ett klassiskt exempel från textboken för båda lagen gör mål tips. Båda lagen har presterat bra offensivt, speciellt Lazio, medan försvaret har haft problem med att hålla tätt. Fem av de sista sex matcherna har slutat så, så oddsen är definitivt på vår sida!

Speltips – Båda lagen gör mål 1.80 hos Unibet.

"Flest unika spel"

GRATIS SPEL

1000 kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Comments are closed.