SPELTIPS Franska ligan 18/9 – Marseille vs Lyon

En match som måste vinnas av båda lagen

LIGA:  Franska Ligue 1
MATCH:  Marseille vs Lyon
PLATS:  Stade Velodrome
DATUM:  Söndag 18/9
TID:  20:45

Marseille välkomnar Lyon till Stade Velodrome för en Ligue 1 match som båda lagen verkligen behöver vinna för att hålla upp med Monaco som ligger i topp i tabellen.

1

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Höga Odds på Fotboll

Riktigt bra fotbollsutbud

Många Spelmarknader

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

3

Alltid höga odds

Betta på lägre divisioner

Riktigt bra spelbolag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

4

Fotboll från hela världen

Grym Kundtjänst

Alltid höga fotboll odds

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget har haft en tuff start på säsongen med endast en vinst i deras 4 ligamatcher. Den vinsten kom mot Lorient och Marseille har också plockat en poäng mot Toulouse på hemmaplan tack vare ett 0-0 resultat i den första matchen av säsongen. Däremot så har de visat dålig form borta vilket har resulterat i två bortaförluster för Marseille, mot Guingamp och Nice. Detta lämnar dem med endast 4 poäng, av 12 möjliga hittills i säsongen.

Besökarna, Lyon, startade säsongen på topp och vann sina första två matcher komfortabelt då de besegrade Nancy borta med 3-0 och Caen med 2-0 hemma. Lyon har dock inte lyckats plocka en enda poäng sedan matchen mot Caen och de förlorande med 4-2 mot Dijon borta och med 3-1 hemma mot Bordeaux. Bruno Genesios lag behöver hitta tillbaka till vinnarformen snabbt om de vill utmana i toppen av tabellen, något som majoriteten av fasen förväntar sig att de kommer göra denna säsong.

See also  EM Tips 2016 - Spanien - Turkiet 17/6 "Spanien tar siktet mot Slutspelet"

I de sista 45 matcherna som spelats mellan lagen så har Marseille vunnit 10, Lyon ligger på topp med 18 vinster och 17 matcher har slutat oavgjort.

Tips

Vi har titta noga på följande aspekter i denna match som erbjuder bra spelvärde:

  • Vinnare
  • Resultat och båda lagen gör mål
  • Målgörare anytime

En jämn match

Det som med säkerhet kan sägas om de två lagen är att de är inkonsekventa. Lyon såg väldigt farliga ut de första veckorna av säsongen men har sedan dess fastnat, och Marseille har inte riktigt lyckas få ihop något bra form. Lyon kommer att sakna anfallshotet i form utav skadade anfallaren Alexandre Lacazette och detta kommer att skada deras chanser att ha hem vinsten. Lyon har däremot mer än nog för att ta med sig en poäng från matchen.

Speltips:  Oavgjort är 3.4 hos Bet365

"Störst på Livestream"

GRATIS SPEL

x kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Möjlighet för underhållande match

Både Marseille och Lyon har varit involverade i matcher med mycket målgörande denna säsong. Förlusten av Lacazette kommer att skada Lyons anfall men Marseilles försvar har inte varit på topp så de kommer att tro att de kan göra mål ändå. Lyons försvar har också haft problem på sistone och släppt in 7 mål i deras sista 2 matcher och detta kan leda till att det kommer att göras mål på båda planhalvor.

Speltips:  Oavgjort och båda lagen gör mål är 4.5 hos 888sport

"Klassisk spelgigant"

GRATIS SPEL

1000:- KR

Thauvin i form

Sedan återkomsten till klubben från Newcastle United där han var på en säsongs lån så har Florian Thauvin varit en av Marseilles bästa aktörer.  Den anfallande mittfältaren har varit ett hot i matcher och har redan gjort två mål, vilket skedde mot Guingamp och Nice. 23 åringen kommer vilja hitta till nätet på Stade Velodrome och vilket tillfälle vore bättre än mot Lyon?

Speltips:  Florian Thauvin gör mål i matchen är 3.4 hos Ladbrokes

"Alltid många matchspel"

GRATIS SPEL

Se Hemsidan

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Comments are closed.