Barcas skador ger City en chans

LIGA: Champions League
MATCH: Manchester City mot Barcelona
PLATS: Etihad Stadium
DATUM: tisdag 1/11
TID: 20:45

Lagen har mötts fem gånger tidigare i Champions League, Barcelona har vunnit alla matcherna.

Barcelona reser till Manchester med full kontroll över Champions League Grupp C. Luis Enriques lag har vunnit alla sina tre matcher, gjort 13 mål och bara släppt in 1, vilket ger dem en överlägsen målskillnad mot alla andra i gruppen.  Inget annat lag i gruppen har en positiv målskillnad. Med 9 poäng, bör det räcka för Barcelona att få med sig ett poäng från denna match.

När det kommer till Manchester City så skulle de verkligen behöva en vinst i denna match. För närvarande ligger de bara en poäng före Borussia Mönchengladbach i gruppen och då tyskarna spelar hemma mot Celtic, behöver Pep Guardiola få med sig samtliga poäng för att undvika att hamna på tredje plats. Med en kommande bortaresa till Mönchengladbach, måste Manchester City få med sig något från denna match.

Tips

Vi har tittat noggrant på följande aspekter av denna match, som alla ger bra spelvärde:

  • Vinnare
  • Rätt resultat
  • Tid för första målet

Barcas skadekris

Om Barcelona skulle komma till Etihad Stadium med sin förstaelva, skulle de vara favoriter i matchen. Men med Andres Iniesta, Gerard Pique, Jeremy Mathieu och Jordi Alba alla borta pga. skador plus Arda Turan och Rafinha som frågetecken, har Barcelona det svårt, speciellt i defensiven. Detta bör ge Manchester City lite hopp men med Lionel Messi, Luis Suarez och Neymar längst fram, är en poäng det bästa de kan hoppas på.

Speltips: Oavgjort ger 3,5 hos Ladbrokes

"Alltid många matchspel"

GRATIS SPEL

Se Hemsidan

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Förvänta dig mål

Med Barcelonas defensiv som saknar Gerard Pique och flera andra spelare, kommer Guardiola helt klart att satsa på Aguero längst fram och försöka vinna matchen. Att attackera Barcelona är en sak men att hålla dem borta är en annan och på det sätt som Manchester City har släppt in mål denna säsong, är att hålla nollan en omöjlig uppgift

Speltips: Rätt resultat 2-2 ger 11 hos 888sport

"Klassisk spelgigant"

GRATIS SPEL

1000:- KR

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller

Tidiga mål

I de fem matcherna mellan Manchester City och Barcelona i Grupp C i Champions League har det gjorts 4 mål inom de första 15 minuterna av matchen. Med Messis öppningsmål för Barcelona i den omvända matchen mellan dessa lag som kom i den 17:e minuten, har tidigare mål varit en nyckelaspekt i matcher som involverar båda lagen i Europa denna säsong

Speltips: Tid för första målet 0-15 minuten ger 2,6 hos Bet365

"Störst på Livestream"

GRATIS SPEL

x kr

18+, Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se , spelpaus.se - Regler & Villkor gäller