De 10 Klokaste Tipsen för att bli Bankrutt

En fotbollsmatch spelas mellan Brasilien och Tahiti i Rio de Janeiro. Alla bookies har lagt odds på 100 mot 1 till Brasiliens fördel. Det här vadet låter allt för spännande, och i slutändan lägger du $1 000 och hoppas på att vinna $100 000. I slutändan blir matchens resultat 9-0 till Brasilien. Du återvänder hem och berättar för din fru att du inte kan köpa henne det diamanthalsband hon ville ha till sin födelsedag, och hon är arg. Här har du de 10 främsta tipsen som hjälper dig att aldrig köpa det där halsbandet och istället bli helt bankrutt. Varsågod!

1) Se till att du börjar med stora satsningar

Du vill inte tjäna småkrafs när du tjänar stort. Satsa alltid stort. Det finns en god chans att du kommer att misslyckas och istället blir en miljönär, och det skulle ju verkligen suga, men då är oddsen att du förlorar allt mycket större.

2) Satsa på spel som du inte följer

Om du är ett fotbollsfan så kan du prova på ‘American Football’, känt som äggboll. Det är som fotboll, men man spelar det med händerna. Satsa på touchdown och spela på lag som ser elakast ut och har de sexigaste cheerleaderna. Det är det som NFL handlar om.

3) Följ inte några uppdateringar, de är bara till för att förvirra dig

Varför skulle du vilja veta att Rafael Nadal har ryggproblem när han tar sig in i Australian Open Final? Kör bara på vinst och satsa på Nadal, ett ryggproblem kan ju bara förstöra för nerverna, löpningen, accelerationen, och skotten.

4) Kom ihåg att varenda spel går ut på pengar

Läs inte någonting på nätet som säger att inte alla spel är bra att satsa på. Varför skulle bettingsajter i så fall lägga ut alla matcher där? Spela på alla spel som finns så kommer du säkert hamna ute på gatan.

5) Sportare är inte som vi, de kan hantera

Om Tiger Woods är otrogen mot sin fru så spelar väl inte det roll för dig? Följ inte nyheterna. Sportare är inte människor och de har inga personliga problem som vi. Se bara till att din fru inte förvinner.

6) Ignorera statistiken

AC Milan är mitt i en kris. De sparkade precis sin coach, fem av toppspelarna är skadade, och nästa match är mot AS Roma. Är inte det för mycket information? Slösa inte bort din tid på det, då kanske du faktiskt kan satsa beräknat och försiktigt.

7) Betting är förutsägbart!

Betting på sport är lika förutsägbart som nästa pojkvän som Taylor Swift skriver en låt om. Om LA Lakers spelar mot Toronto Raptors, då är det helt okej att satsa på Raptors. Kom igen nu, de har ju en dinosaurie, och de är i Kanada!

8) Kör på system som erbjuder snabba pengar

De här systemen erbjuder snabba pengar men håll ett öga på fickorna, och det är det bästa sättet att se till att du inte har tillräckligt med pengar för att ta en öl och fira din självständighet.

9) Följ ditt hjärta, inte din hjärna

Det faktum att hasardspel baserar sig på oförmågan att förutsäga resultat gör vår hjärna helt värdelös. Frestas inte av djävulen (med andra ord någon som försöker hjälpa dig). Om ditt favoritlag håller på att förlora hela tiden och ska spela Manchester United härnäst, då finns det ändå ingen anledning att gå emot dem. Visa lite kärlek.

10) Se det inte som ett jobb, inte en enda gång!

Ägna inte 5 till 8 timmar av ditt liv specifikt på att spela. Du kommer behöva dessa 5 till 8 timmar för att övertala din familj om att du inte är tokig. Om du har tur kan du satsa på att bli bankrutt innan Leonardo DiCaprio faktiskt vinner en Oscar.