Bettingskolan

 

Spelformer- Så fungerar dom mest populära spelformerna

Det finns otaligt antal spelformer som du kan välja mellan och dit och mitt favorit spel kan skilja sig åt, här listar vi dom mest populära.

Stryktipset – Så spelar du ett av Sveriges populäraste 1 x 2 spel

Stryktipset handlar om att man ska tippa utgången i tretton fotbollsmatcher. Allt som oftast är det lag från de svenska och engelska ligorna som finns med. Det kan bli vinst på 10, 11, 12, eller 13 rätt.

 

Europatipset – Hur du spelar Stryktipset’s lillebror

Europatipset är bror till Stryktipset och handlar om att man ska tippa utgången i tretton fotbollsmatcher. Allt som oftast är det lag från de Italienska och Spanska ligorna som finns med. Det kan bli vinst på 10, 11, 12, eller 13 rätt.

 

Power play – Spelet för Ishockey älskaren

Powerplay är ett spel totalt fokuserat på Ishockey, powerplay uppkom 2009 efter spelarnas önskemål

Måltipset – Hitta 8 av 30 Matcher och vinn 24 Miljoner

Svenska Spel har många populära spelformer och Måltipset är en av dem. Måltipset hade sin första omgång 26 mars 1983 och har sedan dess spelats av tusentals svenskar varje vecka.

Oddset Lången

Den som än så länge är populärast av de alla är Oddset Lången som hade sin premiär år 1986. Det går ut på att man ska tippa på utgången av olika sportevenemang.

Oddset Matchen

För den som inte vill behöva tippa på flera matcher på en gång är Oddset Matchen rätt spel. Här spelar man nämligen bara på en match i taget.