Oddset Lången – Lär dig hur man spelar på lången

Oddset Lången – Så spelar du på Lången

Svenska spel har tagit fram flera olika versioner av Oddset som alla är otroligt omtyckta av spel – och bettingfantasterna runt om i landet. Den som än så länge är populärast av de alla är Oddset Lången som hade sin premiär år 1986. Det går ut på att man ska tippa på utgången av olika sportevenemang. Man ska alltså försöka förutse om matcherna slutar med hemmavinst, bortavinst eller som oavgjort.

När du väljer dina rader kan du kombinera upp till tio olika matcher. Ju fler spel du väljer desto högre odds får du eftersom oddsen multipliceras med insatsen.

Hur spelar man?

Man kan spela på Oddset Lången via både spelombud och Svenska Spels hemsida. Det bestämmer man helt själv men att använda internet är såklart bekvämare då man faktiskt inte ens behöver ta sig utanför hemmet, men smaken är som baken.

Som tidigare nämnt ska du tippa på matchernas resultat. Du kan välja mellan 1, X och 2 där 1 står för hemmavinst, X för oavgjort och 2 för bortavinst. Det funkar alltså precis som alla andra Oddset-spel!

Andra spelformer på Lången

Handicap
Över/Under
Dubbelchans
Resultat
Sista/Första målskytt
Halvtid/Fulltid
1×2 Halvtid
Scorecast
Förutsägelsen
Vinnare
Head to Head

Välj mellan olika sporter
Det mesta man bettar på är olika lagsporter, så som fotboll och hockey, men det kan också handla om till exempel skidskytte eller andra individuella sporter som man oftast inte kommer i kontakt med när man spelar på andra bettingspel.

Hur mycket kostar det att spela på Lången?
Hur mycket man måste satsa per spelkupong är otroligt flexibelt då minimiinsatsen är 10 kronor och maxinsatsen ligger på 500. Självklart får man en större vinst, om man nu vinner, ju mer man satsar men tack vare att man kan lägga lite lägre summor kan alla vara med och spela, till och med de med en lite tunnare plånbok.

Den högsta vinsten som finns att tillgå på Oddset Lången är hela 300 000 svenska kronor.

Andra Oddset-spel

Oddset Matchen låter sina spelare tippa på slutresultatet i bland annat ishockey, handboll och fotboll och där kör man med löpande odds (du vet alltså inte vad oddsen är förrän precis innan matcherna börjar).

Oddset Bomben är spelet med gigantiska vinstsummor och där ska man tipa på två till fyra matcher och hoppas på alla rätt.

I Oddset Powerplay ska man tippa på åtta matcher från Elitserien och när man spelar på Oddset Mixen får man tippa på en blandning av matchresultat, målskyttar, ställningar vid halvtid och en hel del annat. En mix med andra ord, som namnet antyder.