Oddset Powerplay

Säsongen för ishockey sträcker sig från höst till vår och då erbjuder svenska spel oddset powerplay. Spelet är helt fokuserat på ishockey och ingen annan sport. Den som är intresserad av elitserien och vill tippa utgången i matcherna som spelas kan rikta blickarna mot denna spelform. Oddset powerplay plockades fram 2009 efter önskemål från spelare Sverige runt.


Hur spelar man oddset powerplay?

På spelkupongen finns det åtta elitseriematcher där spelaren ska tippa vilka lag som vinner. Man kryssar för hemmavinst, oavgjort eller bortavinst. Det går även att spela head to head i vissa matcher på kupongen.

Head to head innebär att en spelare från vardera lag jämförs, den som tippar ska kryssa för vilken spelare som gör flest mål. Svenska spel väljer ut vilka spelare som är spelbara i head to head. På kupongen är dessa markerade med gula hjälmar.


Flexibel satsning

Som spelare väljer du insatsen en, två, fem, eller tio kronor per rad. För att vinna måste du ha alla åtta rätt. Alltså blir det ingen utdelning på färre rätt. Om det inte finns någon som tippat alla åtta rätt sparar svenska spel potten till nästa omgång. Därmed finns det chans till stora potter om ingen prickar rätt på några omgångar.

Halv eller helgardera

Halvgardera innebär att du kryssar för till exempel ett och två eller ett och kryss i samma match. Helgardering blir det om du kryssar för samtliga val i samma match.Oddset powerplay har ett m-spelsystem med maximalt sju helgarderingar plus en halvgardering.

6 Saker om Hockey Succen Power play

 

1. Oddset powerplay spelas en gång i veckan på torsdagar.
2. Flexibel insats gynnar dig som spelare.
3. Kunskapen du skaffar dig om lag och spelare ökar dina vinstchanser.
4. Känn motivationen i att jaga en jackpott.
5. Glöm inte den sociala aspekten, att tippa tillsammans gör det hela roligare.
6. Head to head funktionen kan om du vill bli en extra krydda på spelkupongen.

Satsa pengar på Elitserien med Succe spelet Powerplay – KLICKA HÄR