Oddset Matchen – Lär dig hur man spelar på Matchen Resultat

Oddset Matchen

För den som inte vill behöva tippa på flera matcher på en gång är Oddset Matchen rätt spel. Här spelar man nämligen bara på en match i taget. Visst går det att göra det på till exempel Oddset Lången också, men det ger inte alls lika höga odds som Matchen faktiskt gör.

Många använder detta bettingspel för att krydda matchupplevelserna litegrann. För det råder inga tvivel om att man blir mer engagerad i matchen och dess resultat ifall man själv vart med och satsat pengar. Man blir direkt mer koncentrerad och insatt i händelserna som sker under matchens lopp, och en vinst på det ger självklart en hel del glädje även efter att matchen är slut.

Svenska spel är det bolag som i Sverige erbjuder Matchen till rörliga odds medans bettingsidor på nätet erbjuder spel till fasta odds.

Välj från någon av dina favoritsporter
Det som också är roligt med Oddset Matchen, utöver de relativt höga oddsen, är att man kan välja mellan flera sporter så som fotboll, handboll, innebandy, ishockey och bandy. Det ger såklart en större variation och flera personer kan engagera sig i spelet då alla faktiskt inte har koll på bara ishockey och fotboll, som de flesta andra bettingspel kretsar runt.

Hur spelar man?

Man brukar kunna tippa på en match ända tills ungefär fem minuter innan den startar, då spelstoppet är. Det ger dig chansen att hinna kolla upp de olika lagen och tidigare matcher, för att ge dig själv större chans till vinsten.

Odds sjunker eller stiger
Oddsen varierar lite beroende på hur spelare satsar. Om någon till exempel skulle lägga in en jättestor summa på ett oavgjort resultat kommer oddset sjunka. Precis som det skulle höjas ifall inte en enda spelare tippat på till exempel 6-0 i en fotbollsmatch. Detta kan självklart räknas som en lite tråkig sak men många tycker också att det gör det hela mer spännande eftersom man aldrig riktigt kan veta vad oddsen kommer landa på i slutändan.

Odds Matchen

Eller spela på Fasta odds
Du kan även välja att spela till fasta odds hos spelbolag på nätet, det menas alltså att det odds du får när du spelar kan varken gå upp eller ner.

3 Spelbolag du kan spela på Matchen till Fasta odds

betsafe-matchen bet365-matchen titanbet-matchen

Du kan delta i Oddset Matchen både via en spelbutik (alltså ett spelombud) eller på Svenska Spels hemsida. Det sistnämnda är otroligt bekvämt då du inte ens behöver gå utanför dörren. Men å andra sidan skadar det nog inte med lite frisk luft, med tanke på hur mycket tid vi redan spenderar framför datorerna nu för tiden.

Utdelningsprocenten för Oddset Matchen är 70% hos Svenska spel

Lägg småa eller medelstora insater
Insatserna fungerar likadant som på Oddset Lången, man kan alltså lägga allt mellan 10 och 500 kronor per omgång vilket är bra då fler har möjlighet att vara med att spela, även de som inte har råd eller lust att lägga över 100 kronor på ett spel.