Betalsätt – Så funkar TRUSTLY Betalnings- och Uttagsmetod

När du spelar online, oavsett om det handlar om en oddssida, casinosida, eller en bingosida, kan den största svårigheten vara att hitta ett säkert alternativ för att sätta in pengar till spelkontot. Med mer och mer cyberbrottslighet, kan det vara ett stort orosmoment att ange din personliga information eller din bankinformation varje gång du vill sätta in pengar till en sida. Tack och lov har Trustly kommit på ett effektivt sätt att nå din bankinformation på ett säkert och pålitligt sätt.

 

Fakta

Webbsida: www.trustly.com

Trustly är ett svenskt företag som grundades 2008. Många kanske fortfarande känner igen företagets ursprungliga namn, InstantBank, men Trustly är idag ett etablerat betalningsalternativ, framförallt inom spelvärlden.

Med ett huvudkontor i Stockholm, och ett konto i Malta, samt ett i Spanien, erbjuder företaget sina tjänster till 29 länder, och över 1 miljon köp med Trustly rapporteras per månad.

Trustly täcker den större delen av västra Europa, inklusive Skandinavien, Tyskland, Spanien, Frankrike, Storbritannien, Italien, Portugal, och många andra länder.

Till skillnad från många andra betalningsmetoder, krävs inte ett konto för att använda Trustlys tjänster. Du kan nå betaltjänsten via din spelsida och behöver aldrig omdirigeras till ytterligare webbplatser.

Du kan alltså snabbt och enkelt välja att använda Trustly helt utan att behöva fylla in några formulär eller ange någon kontaktinformation. Om Trustly är ett av betalalternativen som din spelsida erbjuder, så kan du snabbt och enkelt använda tjänsten för att föra över pengar till ditt spelkonto.

Använd Trustly för att spela online

Det är väldigt enkelt att använda Trustly för dina insättningsbehov. Hitta betalalternativet på din spelsida och klicka på länken eller logan. Observera att vissa spelsidor fortfarande har tjänsten nämnd efter det ursprungliga namnet, alltså InstantBank.

Efter att ha klickat på Trustly eller InstantBank, kommer ett informationsformulär att dyka upp. Du kommer behöva välja vilken bank du använder dig av, och sedan fylla in hur mycket pengar du vill sätta in på spelkontot.

Du kommer sedan att behöva ange din bankinformation för att slutföra transaktionen. Trustly kommer att kontrollera att alla detaljer är korrekta, och sedan konfirmera transaktionen.

Pengarna kommer omedelbart att finnas tillgängliga på ditt konto och du kan snabbt och enkelt börja spela för dem.

Du behöver inte logga in till någon annan webbsida förutom spelsidans sajt som du använder dig av om Trustly är alternativet som du väljer att använda dig av.

Det är helt kostnadsfritt att använda Trustly, men vi rekommenderar fortfarande att du kontrollerar att din bank eller spelsida inte har några gömda kostnader för tjänsten.

Vad som gör Trustly än bättre är att tjänsten även arbetar med uttag från spelsidor. Navigera dig fram till spelsidans sektion för uttagsförfrågningar och välj Trustly.

Allt som du behöver göra för att ta ut pengar med uttagsmetoden är att ange summan som du vill ta ut, välja din bank, och sedan ange dina bankdetaljer.

Transaktionen är omedelbar och dina pengar skickas tryggt och säkert till ditt bankkonto.

Även denna funktion är kostnadsfri, men som alltid, kontrollera om din bank eller spelsida har dolda kostnader för tjänsten innan du tar ut alla dina vinstpengar.

 

Fördelar med Trustly

  • Du behöver inte skapa något konto eller registrera dig till någon webbsida för att använda tjänsten.
  • Transaktioner är omedelbara och säkra. Den bästa krypteringen tillgänglig används alltid.
  • Din bankinformation förvaras aldrig när du använder Trustly.
  • Kan användas på många mobila enheter, både för insättningar och uttag.

Nackdelar med Trustly

  • Din bank måste vara ansluten till Trustly för att tjänsten ska fungera.
  • Din spelsida och/eller bank kan ha gömda avgifter när Trustly används och vi rekommenderar att du kontaktar din spelsajt och bank innan du använder tjänsten.
  • Du måste fortfarande ange din bankinformation, även om den inte sparas online.

 

Sammanfattning

Trustly kan användas för insättningar och uttag.

Du behöver inte registrera ett konto.

Transaktioner är omedelbara.

Du måste ange din bankinformation, men informationen sparas aldrig online.

Gömda avgifter från din spelsida och/eller bank kan förekomma