ADREANALIN (Betting): Spela på MMA – “Få ett Adrenalin Rus”

MMA, eller Mixed Martial Arts, är en tävlingsinriktad, aggressiv och kampsport med inriktning på fullkontakt och involverar grappling och andra slags kampformer. Från början bar de tävlande i MMA minimalt med skydd och slogs utan några regler alls, men så är det inte längre. MMA har introducerat en uppsättning regler ihop med olika Martial Arts-tekniker för att göra det till en kommersiellt gångbar sport.

NY LISTA – Bettingsidor – (Lägg Bästa MMA Betten)

1. Spel på MMA – Popularitet

MMAs popularitet beror mestadels på tävlingsinriktningen och sportens intensitet. Om du någonsin sett en MMA-rond vet du vad vi menar! Utöver det hänger spel på denna sport lite mindre på tur och lite mer på kunskap – till skillnad från andra sporter!

[fighting_betting]

Om man är bekant med grappling och olika kampformer, de tävlandes profiler, deras kosthållning, viktnedgångar och kondition; då vet man var man ska investera sina pengar, betting på MMA har aldrig varit hetare.

POPULÄRT – UFC – (Guiden till Varför spelet rekommenderas) – TIPSEN – SPELFORMER

Den allra sista ingrediensen för att vinna på en gjord insats är tur och det är ju något man själv inte kan kontrollera. Hur som helst kan man som spelare säga att oddsen att man själv vinner är rätt bra om man sitter på rätt kunskap.

2. Varför ska man spela på MMA?

Tumregeln för att vinna pengar när man sysslar med betting på MMA är att slagskämpen man lagt sina pengar på vinner matchen, och det finns tre sätt för honom att göra det: genom beslut, genom submission eller via knockout. Ju fler sätt att vinna för en slagskämpe desto högre är ens egna chanser att vinna.

See also  SMACK: Spela (betting) på UFC och ta Fighten med Dina Pengar

TIPSET – Fightas med dina pengar genom att spela på UFC

En modern twist i MMA är spel på internet. Flera officiella organisationer och hemsidor tillåter spelare att satsa pengar på vilken kämpe man vill i matchen. Det går att anmäla sig på sådana sidor och helt enkelt följa deras instruktioner; hela spelprocess förenklas på så vis.

Skönheten i MMA-betting ligger i att man kan njuta av att se deltagarna utöva sin sport och samtidigt vinna något genom sitt eget goda omdöme och sin MMA-kunskap. Underhållning när den helt klart är som bäst!

3. Tips för Betting på MMA

Här är några tips som kan hjälpa dig att vinna pengar på MMA:

Bedöm de tävlande –

Som vi tog upp tidigare är kunskap nyckeln till att vinna pengar på MMA. Därför måste man bedöma de tävlande. Inte bara den ena utan bägge två. Man tar först en närmre titt på den man själv valt att satsa på och frågar sig varför man tror att den man valt kommer att vinna, vad hans främsta förmåga är, och så vidare.

PROFFSET – 5 Saker Spelproffset Ångrar – (“Så enkelt egentligen”)

Sen måste man bedöma svagheterna hos motståndaren. Man måste överväga ifall motståndaren är svag nog att förlora på knockout eller om han enkelt kommer att kasta in handduken? Svaren på dessa frågor hjälper en att välja den spelare man vill lägga pengar på.

MMA-nyheter och evenemang –

För att veta vad man ger sig in på måste man läsa nyheter om MMA och evenemangsinformation regelbundet. Detta hjälper till att ta reda på vem som är den starkaste kämpen och vem som är den svagaste, vad de senaste reglerna går ut på och vilken tävlande som är tränad att följa dem. Det går att hitta alla dessa nyheter via diverse nätforum. Det gäller att försäkra sig om att man är medveten om hela scenariot, annars kan råka ut för stora förluster!

See also  KNOCKOUT: Spela (Betting) på Boxning - "Nu Jävlar smäller det"

KONKURS – 15 Spelföretag som Gått Under – (BANKRUTTA)

Nätspel –

Om man spelar på MMA på nätet är det bästa att spela på spelsajter som erbjuder dom bästa odsen. Här är listan på Bettingsidor där du hittar MMA Betting.

Comments are closed.