Sportingbet Recension

Sportingbet

Sportingbet grundades 1998 och är just nu ett av de ledande namnen inom sportbetting online. Siten grundades av Mark Blandford, en välkänd pionjär för online-spelande. Siten växte snabbt till någonting mycket framträdande genom att köpa upp mindre företag och 2001 fanns det med Londonbörsens lista över den alternativa marknaden för investeringar.

De startade upp sin tjänst i Australien 2003 och har kontor i både Darwin och Sydney. Gruppen bakom Sportingbet har även Centrebet i bältet och har haft det sedan 2011. William Hill styr den australiensiska divisionen, bestående av Centrebet och Sportingbet, sedan 2013.

Sportingbet konkurrerar med de allra bästa, genom att erbjuda en stor variation av sporter för betting. De har fantastiska priser inom alla sporter de erbjuder, från en fotbollsmatch till en slumpmässig handbollsmatch; Sportingbet kommer inte att göra dig besviken. Sportingbet är primärt en plattform för online-betting, men erbjuder även virtuella spel och casino med online-poker och kort spel.

Spelmöjligheter

Sportingbet erbjuder live-streamingar av sportevenemang. vilket låter dig uppleva sportens action direkt, så väl som förhansgranska evenemang genom mediacentret. Det finns även en app, som du kan använda för att uppleva evenemangen direkt från din mobiltelefon. Betting-produkterna är effektiva och säkra. Användaren kan betta på varierande vis, singel-betting, marginal-betting, linje-betting, multi-betting och många, många fler.

Spela hos Sportingbet

Hämta 500 kr i bonus

Sportingsbets sportsbok täcker alla större- och mindre sporter från runt om i världen och har ett omfattande urval. Racing-menyn har många alternativ att utforska, såsom Sport of Kings och andra former av racing. Kommande racing, resultat och betalda multipler är lätta att komma åt. Du kommer att inbegripas i det fantastiska marknadsdjup som Sportingbet erbjuder och de alternativa bettingformer som ger ett större värde på dina pengar. Allting är snyggt skött på bästa sätt.

Urval av Sporter

Sportingbet erbjuder alla de stora internationella sporterna, såsom golf, motorsport, tennis, surfning, stora USA-ligor och cykling. Dess stora styrka ligger i australiensiska sporter som rugby, NRL och AFL, på vilka det tunga fokuset ligger. Deras bredd syns om inte annat i att de även erbjuder betting i italiensk, tysk, spansk och fransk basket.

Sporter du kan spela på

Amerikansk Fotboll, Boxning, Baseboll, Basket, Cricket, Cykel, Dart, Fotboll, Greyhounds, Golf, Handboll, Hästport, Speedway, Ishockey, MMA, Motorsport, Rugby League, Rugby Union, Snooker, Politik, Tennis, Vintersport, Vattenpolo.

Bonusar och erbjudanden hos Sportingbet

Sportingbet erbjuder bonusar och specialerbjudanden för medlemmar på reguljär basis. Endast vissa av dessa erbjudanden gäller under kortare perioder. Sportingbet har stort fokus på hästsport, vilket är skälet till de många kampanjer och bonusar som är kopplade till sådana evenemang. Bland deras mest populära kampanjer finns ett 4 leg multi-bet på specifika evenemang. Medlemmar får sin bonus om multi-vinnaren ligger på odds av $6 eller mer. Några av deras racing-bonuserbjudanden inkluderar:

Bäst odds

Medlemmar kan placera vad, antingen genom Internet eller via telefon och välja Enbart Vinst eller Vinst & val om bäst odds. Deras erbjudanden garanterar antingen en fjärdedel av startpriset eller den officiella placeringen, delad, beroende på racets villkor.

Internationell racing

Medlemmar kan dra nytta av en stor variation av racing från Irland, Hong Kong, England, USA, Japan m.fl och kan betta på race på andra sidan jorden eller i Australien, såsom Quinellas, First4, Quaderellas etc.

Best tote plus 5%

Genom detta erbjudande kan medlemmar få 5 % av sina vinster och bäst av tre totaler.

Betalmetoder

VISA/Mastercard
Maestro
Ukash
Click2Pay
Skrill (Moneybookers)
Banköverföring (3-5 Bankdagar)

Insättningsminmum

Minsta insättning: 15 EURO

 

• Det finns ingen avgift när du gör uttag från Sportingbet.

 

Fördelar med Sportingbet

* Live-streaming och större, bättre erbjudanden.

* Sportingbet är medlem i IBAS, organisationen som skyddar dina rättigheter som spelmedlem på nätet och ser till att all data är säker.

* Du kan betta via telefonen.

* Du kan placera live-bet på sporter som tennis, golf, cricket eller ishockey.

Nackdelar med Sportingbet

* Du kan endast registrera en användare på Sportingbet och du kan förlora pengar om du har fler än ett användarkonto på deras olika siter.

* Ibland, om du sätter in pengar via en booker, kan du gå miste om bonusar.

* Ibland måste du maila siten för att få ut din bonus.

* Den svenska versionen av Sportingbet ser förskräcklig ut grafiskt.

Kontaktinformation

Kundtjänsten är tillgänglig alla timmar på dygnet och de är mycket bra på att hjälpa dig med betting-frågor eller konto-frågor. Sportingbet erbjuder även live-chat på hemsidan där du kan prata med en representant direkt. Du kan även nå dem via fax, e-mail och post.

Slutsatser

Sportingbet erbjuder en stor variation av sporter, både nationella och internationella ligor. Deras australiensiska kundbas behöver inte stå ut med några kompromisser bortsett från att det är stationerat i- och ägt av ett företag i ett annat land. Det finns stora valmöjligheter vad gäller insättning som inte gör medlemmarna besvikna.

Nybörjare kommer att uppskatta hemsidans utseende och siten erbjuder även bonusar och kampanjer. Man bör dock fördjupa sig i det finstilta innan man bettar alltför mycket. Vad gäller deras kundsupport är de mycket professionella och hanterar problem mycket väl. Din upplevelse på Sportingbet kommer inte att vara en besvikelse om du letar efter en holistisk betting-upplevelse. Så letar du efter en site med stor sportvariation, internationell marknad, betting-odds, eller bara vill spela lite poker, så är Sportingbet stället för dig!

Hämta 500 kr i bonus