Pokerrum – 5 Viktiga Saker för Pokerrummen 2014

Pokerrum – Så kan du bli rik på Bästa Pokerrummet

Hos alla utländska pokerrumen strömmar pengar runt som i ett ekorrhjul, alla spelare sitter som små gamar och gör allt dom kan för att få del av alla miljoner som ständigts läggs in i spel pottarna. Poker är inte bara ett turspel som exemplevis lotto är, här kommer år av rutin, känsla för att bluffa och matematiska kalkyler att spela stor roll.

Du kan faktiskt bli riktigt rik om du lyckas med dom tre sakerna. Och när vi pratar om rutin så är det bara en sak som gäller, du måste spela mycket, mycket poker på nätet hos dom bästa pokerrummen för att få rutin som ett poker proffs faktiskt har.

Det finns många bra pokerrum som helt klart är värd att spela på, men vad är det egentligen som gör att någon kan sägas vara det bästa pokerrummet på nätet? Det beror nog lite på dig själv faktiskt, vad är det du egentligen söker hos pokersidor? Är det dom riktigt stora poker turneringarna du vill spela? Eller är du ute efter att hitta en spelsajt som har mest fiskar som du kan snatta av pengarna på cash games borden?

Betänk följande innan du väljer ett Pokerrum

– Vill jag hitta dom  sämsta poker spelarna?

– Vill jag hitta ett pokerrrum med dom bästa pokerturneringarna?

– Är jag och jagar efter poker bonusen?

– Eller är det den bästa spel känslan jag är ute efter?

Är du en nöjesspelare som inte har några större planer på att sitta timma efter timma och försöka göra din pokerkassa till ett enda stort kassavalv så spelar det kanske ingen större roll vilket pokerrum du väljer. Det finns alltid cashgames spel och pokerturneringar på varje poker rum, dom kommer att skilja från rum till rum men som nöjesspelare kommer det faktiskt inte att spela någon större roll.

Men du kanske har andra planer, du ska bli ett renodlat pokerproffs som inom snar framtid åker jorden runt och även spelar på dom största pokerturneringarna. Då gäller det att du maximerar dina chanser att bli det på alla håll och en av dom smartare sakerna man kan göra är att spela mot dom sämsta pokerspelarna på nätet. Det kommer att göra att vinner betydligt mer och betydligt snabbare. Varför möta bra spelare i onödan? Nej sätt dig genast ner hos ett pokerrum med många fiskar och börja sakta och säkert veva in din fångst.

Bästa och Populäraste Spelen hos Pokerrummen: Texas Holdem, Omaha, 7 Card stud, mörkpoker, badugi, Sit and go turneringar, Multitable pokerturneringar.

Visserligen är det rent generellt lite svårare idag att vinna på poker, då kunskapen hos gemene man gått upp, men det är upp till dig. Studerar du bara hårdare och spelar mer så kommer du att lösa även den gåtan. Sedan så finns det alltid nya fiskar som ska in och prova på lyckan och dom ska du alltid ge dig på då dom faktiskt är det lättaste offret.

5 Tips för att vinna mer på Pokerrummet

* Ta det lugnt och spela inte som en racerbil, man behöver inte spela alla händer. Framförallt i början när man har lite rutin är det bättre att spela endast bra startkort.

* Vi är ingen maskin och våran hjärna behöver en paus, spela inte för länge i taget.

* Bli en spion och gör allt du kan för att försöka förstå vad som försigår i dina motspelares huvuden.

* Bluffa är överskattat och det gäller mest om man möter dåliga spelare, spelare som gärna synar på allt, då är strategin att bluffa inte mycket att syssla med.

* Spela på dom rätta pokerrborden och med det menas att du sätter dig ner med division 6 spelare i poker. Dom som är dom sämsta och inte har någon koll. Dom pengarna är dina.