TIPSET: Hur Man Vinner på Bingo – “Det här är sjukt bra”

Även om det är ett av de äldsta hasardspelen kännetecknas fortfarande bingo av att vara det bästa i sin genre! Spelet har utvecklats de senaste åren men målet förblir det samma: att få bingo!

GUIDEN – Bingosidor som Bingospelarna Älskar – (SE LISTAN)

1. Hur gör man?

När man spelar bingo köper man 5×5 rutnätskort. Efter att en rad slumpmässiga nummer har dragits (oftast utav 75 i Sverige och USA, men i Australien och Storbritannien upp till 90) tills en spelare fått bingo antingen diagonalt, vågrätt eller lodrätt. Det är viktigt att man först lär sig hur man spelar Bingo.

1

Populärt bland svenska bingospelare

En riklig mängd olika bingospel

Riktigt bra bingosajt

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

2

Superenkel Registrering

Flertalet Bingospel

Snabba Insättningar & Uttag

SPELA HÄR

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

En bingobricka består i Sverige av 25 numrerade rutor. I andra länder brukar brickan bestå av 24 numrerade rutor med en blank ruta i mitten. Det är på brickan man spelar bingo. Varje kolumn tilldelas nummer slumpmässigt, men det finns vissa bestämmelser. Kolumn B har nummer mellan 1 och 15, I mellan 16 och 30, N mellan 31 och 45, G mellan 46 och 60 och slutligen O som har nummer mellan 61 och 75.

TIPSET – Den dolda Bingo Hemligheten – (AVSLÖJAS)

När man väl köpt sina bingobrickor i bingohallen eller hos någon av alla bingosidor sätter man sig på en plats varifrån man enkelt kan se monitorerna så man kan hålla reda på de nummer som ropas ut. Om alla ens nummer på brickan har ropats ut får man inte glömma att ropa bingo så fort utroparen ropat ut det avgörande numret.

See also  GUIDEN: Hur Man Spelar Bingo - "Tack för tipsen att komma igång"

2. Tips för att Vinna på Bingo

Här är några tips som kan hjälpa dig att vinna på bingo!

1. Färre deltagare, större chans att vinna

2. Försök att hitta bingohallar som inte är så välbesökta. När fler människor är med i spelet kommer det att finnas de som har liknande nummer på sina brickor och vinstchanserna minskar avsevärt.

3. Brickor som kostar mer. Chansen att vinna riktigt stort står direkt i proportion till vad brickorna kostar. Om man köper en bricka för en högre summa ökar man sina chanser till att vinna stort!

Andra saker att Tänka på som hjälper dig 

Håll utkik efter bonusbollar I varje omgång bingo finns det bonusbollar som är i en något annorlunda nyans än övriga bollar. Bonusbollarna kan dubblera vinsten eller ge deltagarna mer poäng.

BINGOTAKTIK – 6 Bästa & Knasigaste BINGO Strategierna – (“Enkla Guiden”)

Se över numren Bingobrickor med låga nummer i kolumn B har större chans att vinna jämfört med de med höga nummer. På liknande sätt är tal mellan 19 och 29 att föredra i kolumn I. Brickor med högre nummer än 49 i kolumn G är också att föredra framför andra.

Vanliga misstag i Bingo

Genom att undvika att begå följande misstag ökar du dina chanser till vinst i bingo.

1. Undvik att markera fel nummer eftersom det helt klart är ett allvarligt misstag!

2. Ibland glömmer man att ropa bingo efter att det vinnande numret dragits men innan utroparen ropar ut nästa nummer. Om det händer kan man förlora fastän man egentligen vunnit!

SUPERBINGO TIPSET – Hur Man Blir Rik på Bingo – (SE TIPSEN)

See also  STORTIPSET: Hur Man Blir Rik På BINGO - "Inga Komplicerade TIPS"

3. Om man inte använder sig av automarkering bör man inte köpa flera bingobrickor i taget. Det är svårt att hålla reda på alla nummer på korten!

4. Spela inte bingo utan att känna till bingohallens regler och bestämmelser. Läs igenom dem noga och sen är det bara att tuta och köra.

3. Fakta om Bingo 

* Bingo är exceptionellt populärt, även bland kändisar. Både prins William och drottning Elizabeth tycker om bingo.

* Bingo spelas på olika sätt på olika platser. Själva målet med spelet är detsamma men reglerna varierar.

KORKAT – 10 Tokigaste Bingotipsen – (“Skyll dig själv”)

* En nygjord undersökning visar att mer än 100 miljoner människor spelar bingo och den undersökningen räknar in både de som spelar på kasino och de som spelar på nätet.

* 70% av bingospelarna är kvinnor. Vem menar att kvinnor är rädd för att spela?

Comments are closed.