Head to Head Trav – “Vinn Pengar på H2h”

Head to Head på Travet 

Head to head spelet är inom travspelet väldigt populärt bland dom travsugna nätspelarna, head to head H2h är när man satsar på vilka av två hästar som först kommer i mål, eller rättare sagt placerar sig bäst i loppet och här har du din chans om du är en påläst travspelare att göra dom riktiga klippen och vinna pengar av spelbolagen.

Välkända spelbolag erbjuder head to head

Detta spel hittar du hos välkända spelbolag på internet och finns som sagt inte tillgängligt att spela hos atg, men det kan komma att ändras men är du sugen på att satsa på head to head så får du idagsläget välja något av bolagen på internet.

Bet365.com
Nordicbet.com
Unibet.com

Ett bra spel för vinnare

Om du vill vinna pengar på travspel så är head to head ett bra alternativ, det är extremt kul och lönande för dom spelarna som är pålästa. spelbolagen sätter själva oddsen och ibland kan man fundera lite på hur dom kommit fram till dem. Dom gör ibland fel, inte överdrivet ofta men ibland kan man verkligen se att dom är ute på hal is, vad det beror på måste vara att den som satt oddset helt enkelt måste ha varit dåligt insatt, plus att jag som spelare hade bättre koll på hästarnas form och styrka.

3 Tips när du klurar på vem du ska spela på 

* Har favoriten ett knepigt utgångsläge
* Är hästen benägen att galoppera ofta
* En travhäst som är känd som slowstarter, dvs att han med stor sannolikhet kommer att hamna långt bak från start.

Så om du har en stor kunskap om hästarna i loppet och är en tålmodig spelare så head to head absolut något du bör prova. Unibet är en av spelbolagen som erbjuder head to head spel på trav och dessutom dom bästa head to head spelen inom travsport.