Titanbet Recension

Titanbet Recension

Titanbet

Titan Bet, det senaste tillägget till Titanvarumärket, lanserades år 2011. Detta låter kanske ganska nytt, men låt inte detta lura dig. Namnet Titan har varit en ledare i industrin sedan 2005 och klättrar fortfarande upp i rank i hasardspelsindustrin. Det finns andra populära underhållningsriktningar under megamärket Titan, som exempelvis Titan Poker, som är ett av de största pokerrummen på iPokernätverket, och Titan Casino.

Här kan du läsa recensioner på Samtliga Bettingsidor

Som sportbettingsida har Titan Bet licens från Antigua and Barbuda Financial Service Regulatory Commission, vilket är en internationell licens- och regleringsmyndighet. Plattformen för sportbetting, som är väldigt populär bland spelentusiaster i alla åldrar, drivs av Playtech.

titanbet-spion titan-bet-bonus

Bettingmöjligheter

Titan Bet erbjuder mer än 7500 bets varje dag och har ett brett utbud av inrikesligor, matcher och händelser. Sidan erbjuder odds för mer än 20 marknader och stödjer även mobilsatsningar, som spelare kan utnyttja när de är på resande fot. Den erbjuder också betting som livespel vilket är annorlunda, och också dynamiska odds och måluppdateringar. Satsningsmöjligheter inkluderar Asian handicap, matchresultat och hit/no-hit.

Spela hos Titanbet

Hämta 1 000 kr i bonus

Du kan även använda sökrutan för att snabbt hitta ett spel samtidigt som spelkupongen förblir inom användarens räckhåll för att du snabbt ska kunna satsa. När du gör ett val uppdateras kupongen omedelbart, och om fler än ett lämpligt val väljs visas även multibettingsmöjligheter som trippel och dubbel. En annan funktion som gör saker enklare är att varje sak som du väljer förblir markerad på oddsens bildskärm. Detta gör det möjligt för dig att enkelt och snabbt upptäcka vad du redan lagt till på din kupong.

Vadslagning

Titan Bet erbjuder marknader för nästan alla sporter, men om de jämförs med andra spelbolag är mängden marknader för vissa ligor inte lika omfattande som konkurrenternas. För en överläggningsfinal i NBA erbjöd Titan Bet 3 marknader – medan en annan bettinghemsida erbjöd 53. Valet är dock ditt, om din föredragna insats var inom dessa 3 marknader skulle detta alternativ passa dig.

Sporter du kan spela på
Fotboll, Amerikansk Fotboll, Tennis, Basket, Ishockey, Baseboll, Hästkapplöpning, Greyhound, Volleyboll, Handboll, Cricket, Biljard, Dart, Rugby Union, Rugby League, Golf, Motorsport, Boxning, MMA, Cyckling, Politik, Underhållning: X-Factor

Bra på Fotboll
Titan Bets största styrka är fotboll, som de erbjuder mellan 15 till 63 marknader per tävling från olika ligor världen över för. Är du dock en australiensisk spelare vore det bättre för dig att satsa med en australiensk bookmaker då Titan endast erbjuder 2 marknader för australiensiska sporter.

Det verkar som om Titan Bet inte valt att fokuserar på hästlopp, men det finns dock marknader tillgängliga för arenor och spelplatser i Storbritannien och på Irland.

Livebetting Titanbet
Livebetting

Livebettingkonsulen på Titan Bet är enkel att navigera och är bra för nybörjare. Då Titan Bet fortfarande är relativt ny innehåller den dock inte en stor mängd olika livesporter att satsa på. Däremot kan spelare enkelt lägga sina bets och söka efter pågående matcher och kommande matcher för hela veckan. Generellt sett är gränssnittet för livebetting fullt med funktioner och väldigt väldesignat vilket gör det möjligt för spelaren att kombinera insatser före- och under spelen på sin spelkupong.

Livebetta på:
Fotboll, Tennis, Basket, Baseboll

Utbetalningar sker snabbt och korrekt för de flesta stora sporter. Titan Bet kan dock ibland lägga utbetalningar för betting på mindre populära sporter åt sidan, då de väljer att prioritera de populärare.

Bonusar och erbjudanden på Titan Bet

100% upp till 1 000 kr. Den begränsade omsättningstiden varar endast 90 dagar.

Nyregistrerade spelare erbjuds en bonus på gratis bets för upp till €25. Titan Bet återbetalar summan om en potentiell spelare precis registrerat sig och förlorat sin första vadslagning.

Minimuminsättning

Titanbet har en minimuminsättning på €10.

Betalning

Titan Bets registreringsprocess är relativt enkel, vilket för det enkelt för nya användare att registrera sig och komma igång. Sidan ger sina användare flera olika möjligheter att göra insättningar och få utbetalningar, vilket skapar en känsla av pålitlighet och säkerhet.

Titan Bet är en av de bästa när det kommer till att ge dig flera olika betalningsalternativ. Dessa alternativ inkluderar kreditkort, I Deal, banköverföring, InstaDebit, elektronisk överföring, ClickandBuy och många fler. Om du har några frågor eller funderingar kan du enkelt ringa deras kundtjänst.

Insättnings Alternativ

VISA/Mastercard, Maestro, VISA Electron, Delta, Banköverföring, Neteller Skrill, Ukash, Instadebit, Paysafecard, Clickandbuy, Click2Pay, Prepaid Card Mastercard, Astropay

Paypal, Swiff, Webmoney, Qiwi Wallet, Entropay, Sofort Banking, Przelewy24, Abaqoos, Sporopay, POLi, Trustpay, Yandex, Safetypay, Ecard eKonto, Fundsend, eps, Giropay

titanbet-fordelarFördelar med TitanBet

* Snabba utbetalningar

* Lätthanterligt och enkelt insättnings- och utbetalningssystem.

* Betting på livespel

* Head to head-statistik finns tillgängligt för de flesta sporter

* En stor mängd bettingkampanjer släpps veckovis.

* Minimumsatsningen är låg.

 

Nackdelar med Titan Bet

* Antalet marknader per event är inte lika många som hos andra spelbolag, dock är fotboll ett undantag.

* Avgifter för inaktiva konton.

* Dålig support.

 

Kontaktinfo

Titan Bet har, på kort tid på grund av sin koppling till varumärket Titan, skapat ett namn som ett av de ledande spelbolagen online bland sportbettingentusiaster. De erbjuder både kundtjänst och teknisk support. Kundtjänst kan bli nådd via fax, telefon, e-post samt livechatt.

 

Sammanfattning

Titan Bet erbjuder generellt sett en bra bettingtjänst online för bettingentusiaster med många olika sporter och erbjudanden. Sidan ger ett imponerande första uttryck och har allt som krävs för att kallas en bra internetsida för betting. Jämför du däremot med andra spelbolag kommer du kanske tycka att den saknar alternativ och alntal marknader för olika sporter. Sidan erbjuder också bonusar och kampanjer varje vecka, samt ett brett utbud av olika betalningsmöjligheter vilket är ett stort plus. Spelare som föredrar lopp kommer förmodligen anse att sidan har brist på olika alternativ, men utöver det ger den möjlighet till satsningar på nästan alla tänkbara sporter.